Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na,hali Jimy! Látom összejött a bolt!
FankaDeli - Oltás
Legyé negyven az jobban hangzik, és átadják a helyet a villamoson, de a metrón még nem.
Ha bordó a motor akkor kopott
Az alapjárat egy sportdobtól sokkal egyenetlenebb, de a fordulatot lassabban fogja ejteni a karbi kopása miatt.
Ja,és egyikőtök sem találta el,mert 38 leszek májusban!

Akkor már csak szekinek egyet kell értenije veled, vagy hátha van még hozzáfűzni valója.
A pillangószelep tengely kopást, hogy lehet megállapítani?
Mert gondolom nem a tank színéről...
Inkább az alu árát súgd meg neki,annak jobban fog örülni!
Ha kopott a pillangó szelep tengelye falsot fog szívni, a barnás füstről fel fogod ismerni.
Ha a szelepekkel gond van jóval gyengébb a motor, persze csak ha van összehasonlítási alapod.
A kapitány 35 éves
Most abból a 200 forintból még jutalékot akarsz adni?
Akkor már egy kiló kenyeret sem tudsz hazavinni belőle cserébe!
A pillangó szelep kopása, a karbiszinkront, és fordulat ejtést befolyásolja, nem egyenletes alapjárat.

A szelepek becsiszolása nem törvényszerű, ha a motor hibátlanul teszi a dolgát. A szelephézag állítás inkább szükséges, a szelepek beégése, kompresszió vesztést okoz. A szívószelep pedig vissza dolgozik a karburátorba.

A generátor esetében, a lánc hajtja a generátort, a lánc olajban fut, erőt nem sokat közvetít, kuplung lamella cserénél elég ránézni, milyen az állapota.

Mivel a kapitány én vagyok az életem tengerén, ezért a kapitány 40 éves.
Téged már ismernek ott jól, az összes hulladékodat odavitted mint pl. zx9 Az enyémet %-ban elvállalod?
Csajnak kellett,azért ezt vették,mert erről leér a lába!
ZX9 férfimunka!
Arra lehet más az árfolyam,mert akin látják,hogy madár,azt tutira lehúzzák!
Inkább küldd el valakivel,ne te vidd!
Ennyiért kaptatok volna vele egyidős ZX9-et is Sőt akár 670-ért is...

Ez egy sárnehéz motor, nem túl erős blokkal, amivel szépen lehet egyenesen menni

Válságban egy nem keresett motorért ennyit adni pénzkidobás volt.
Tiedet mennyiért vették át múlt héten, már mondtad de nem emléxem...
Figyelj,szerintem elég,ha egy kérdést teszel fel a motoroddal kapcsolatban,de azt az illetékes személynek,gondolok itt a fémfelvásárlóra!
Az pedig így szól:-Mennyi az alu felvásárlási ára kilónként?
Hol?
Én csak egy futót látok!
Hát nem is tudom 9363 Gondolom Szőllővel már odáig bepálinkáztak aztán ráalkudtak a futóra a motor meg pont rajta vót, azt gondóta a gazda ha eltakarítják a háztú, legalább nem kell lombtalanításig várni...
Lehet, hogy sok egy futóé, de van rajta egy motor is.
Szeki! Böngésztem itt írásaidat, na szóval kezdjük:
Tehát írtál itt ilyet, hogy karburátor pillangó szelep tengely
Miben befolyásolja lényegesen a motorműködést és használatot ha el
van kopva (mert mondtak olyat, hogy az enyém lehet elvan ) Szóval fejtsd már ki bővebben, hogy a hülyék is értsék, mert itt van belőllük bőven mint köztudott...

Na ennyivel nem úszod meg. tehát az én motoromba van 60 ezer, ha mondjuk nem volt soha becsiszolva a szelep (tehát gondolom átenged) akkor az motorműködés közben milyen hátrányos hatást fejt ki?

Akkor nem utolsó sorban generátor lánc (speciel fingom se volt, hogy van ilyen ) nos ha az enyémbe mondjuk nem volt cserélve, ezáltal széjjel van nyúlva az adhat-e kopogó hangot? Illetve milyen hátrányos befolyással bír a motor működésére.

És utolsó mentő kérdésem: Hány éves a kapitány...
Na kéretik 4-ből legalább 3-ra értékelhető szakszavaktól mentes választ adni, ha a mentő kérdést nem tudod de a többi jó akkor átmentél... Van rá 10 perced Óra indul, most
na ilyenek!
na ugyan ilyen van a cimbinek Jimy amit meséltem.jó párszor motoroltam vele nagyon kényelmes,futómüve lágy,bár ez beálitás függő!tökéletes turamotor kevés fogyasztással!a 200-at hamar eléri bár a felé már nehézkesen megy a cimbim mindig két személyel turázgat vele nem is nagyon hajtya én mentem vele 200 fölött,meg is jegyezte hogy ő még sosem ment vele enyit de legalább tudja hogy enyit is megy inkább turás a srác van mág neki oldalkocsis ural meg valami kewéa csopper
Te Pipi,biztos jó ötlete volt a srácnak Jimyt szakértőnek vinni?!
Nem is tudom Elég sok péz ez egy tréleres futójé akármilyen jó is a gumi rajta...