Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Debrecenben van, de vasárnap bárhová el tudok vele menni.
Az a baj,hogy teljesen analfabéta vagyok a számítógéphez,de majd valamelyik havert megkérem,hogy segítsen!De ez is csak a jövő héten lehetséges,mert mégsem vártam meg a telet az oldalidom horzsolásának az eltüntetéséhez,hanem elvittem most a fényező haveromhoz,de csak hétvégére lesz készen!
Hol a motor?
Tegyél már fel képeket!
Légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Üdv a műszakiaknak!Kérdésem lenne!A levegőszűrőhöz milyen olajat használtok/márka/?Ki mit tart jónak?
kp-ben fizettem alku nélkül. Mindenki csak a saját kárából tanul.
Köszi szépen,mostmár tényleg elbizonytalanodtam,majd átmegyek és szétnézek nála,milyenek a motorok.
nem voltál neki szinpatikus nekem új aksit adot meg adot egy fasza féktárcsát és az eltőrt lábtartót is ki cserélte ja meg egy százast engedet a motorból a töbiről is meg nem is beszélek a hitel simán elintézte pedig voltak dolgok vele
2002-es ZX9 ára alatt új fékbetétekkel elvihető. 70/520-4856
Gratulálok! Én is vettem már Újhelyi Imitől motort, de többet nem fogok. Nem az a fő gond, hogy törött olasz motorokkal foglalkozik. Elhoztam tőle a motort, előtte levette a sárvédőt, meg az akkut kicserélte egy szarra amire azt mondta "csak le van merülve". Költse mindet gyógyszerre! Én is úgy mentem le hozzá, hogy a motornak csak a szebbik fele volt lefotózva. Szerintem máshol is kapsz motort.
helló
én is a Moto-marketnél vettem,semmi rosszat nem mondhatok,a motornak semmi baja,semmi olyan dolog,ami javitásra,vagy korábbi sérülésre utalna!és ez is olaszból való!meg kell nézni rendesen,én még csak kis se próbáltam mielőtt elhoztam,de szerencsém volt mert tök jó a gép!majd szétnézek én is ujból náluk,mert a jövő honap elején lemegyek,egy ismerőst viszek,aki szintén onnan vesz motort!
Hali!
Startautonál.

Üdv

Jimy
Köszi,még gyűlik a lóvé,de azt hiszem mostmár kivárom a jövő tavaszt,
szezon végefele nem ugrok bele.
hali.én az unixban vettem.az van már ,majdnem mindenhol és motorkerékpár alkatrészeket is forgalmaznak már.szerintem ott a legolcsobb
hallo! a fékbetétet hol vetted?
Hali
Én májusba vettem a marketnél, lehet hogy kakuktojás voltam de velem szembe korrektek voltak. elintéztek mindent időbe.A motor is bevált az igaz hogy náluk is van tré motor, ezért kell szétnézni. Nekem is kintről jött a motor de és megvagyok vele elégedve. A másik meg bárhol veszel motor mindíg hozzáértő ismerőssel kell menni,ez minden kerekedésr vonatkozik.A multhéten voltam náluk megnéztem én is a 9est elég jó állapotúnak néztem.
Most úgy néz ki hogy szeptember végén náluk cserélem egy 10 re ha addig összejönnek az anyagiak.Úgy hogy hajrá legyen szerencséd.
Hali!
Én kéthete raktam ferodo fékbetétet racingot + 5.1-es ferodo oilt a csövekbe, nagyon brutál
19000 volt a mutatvány.

Üdv
Jimy
Hy!Mától újra kilences tulaj vagyok!Most értem haza vele.2004-es,magyar,szervízkönyves,21800 km.-rel,zöld,egygazdás.Van rajta egy Öhlins kormánygátló,bukógomba,púpos plexi,riasztó,tankbőr,tanktáska,fém fékcsövek,Akra dob/+gyári/,mini irányjelzők/+gyári/,sport lábtartók/+gyári/,új gumi hátul,új akksi.És egy enyhe idomsérülés/horzsolás/.De azt majd télen kijavíttatom.És csak egy kicsivel adtam érte többet a TAX árának a felétől!Megérte kivárni az "uborkaszezont"!És erősebbnek érzem az előzőtől/2002-es F volt az is/!Ja,és átszelepelt a futóműve.Kicsit rázósabb,de stabil.Szóval jó!
hali wega.
fékbetét ügyben én a ferodot javaslom,azt megveheted bátran,nem fogsz benne csalodni.nagyot harap és stabil a fékhatása.
Hát igen,megint gazdagabb lettem 1 pár hasznos infóval.
Az Amcsi motorokról tudtam hogy hulladékok,meg a digók se kimélik őket.
Németből meg marha macerás egyénileg motort behozni.
Mindenesetre köszönöm a tanácsokat.
énis imitől vetem az enyémet csak akor még nem volt neki meg a boltja én mikor elmentem megnézni a motort akor veték ki a kocsiból ami hozta a cigányoktól átt néztük ami hibája volt ki javítata és renbe volt a motor totálkáros motorokal nem foglalkozik régebi motort meg törésmenteset nagyon nehéz találni érdemes szétnézni nála ja és amerikai importosat ne vegyél azok a leg szarabbak
Én kinéztem náluk egy motort, azt mondták jó állapotú.
Volt a neten kép is róla, persze nem arról az oldaláról ami javítva volt...
Én oda értem 250km-ről nyitásra , ők nem.
Volt ott egy csomó kijavított motor, mert olaszból hozzák be.
Aki járt már olaszban az tudja, hogy szétgyilkolnak azok autót, motort.
Szóval mentem 500km-t,hogy lássak egy csomó lomot.
Ez a nagy büdös igazság. Mérges is voltam rájuk.
Köszi,amugy én is ugy hallottam hogy külföldi motorokat hoznak be,de nem voltam benne biztos.
Csak azért érdeklődöm mert van 3 ZX 9-esük,és képről elég jol néznek ki.
Persze ez relativ.
Ha a cimbidé át volt festve akkor azt nem ok nélkül festették át gondolom.
Igy mostmár más a leányzó fekvése./főleg ha tényleg törött motorokat pofoznak ki/
Én úgy tudom,hogy sérült motorokat hoznak rendbe,(talán külföldieket),és eladják azokat.De nem tudom pontosan...
Üdv:B
hello

volt egy srác aki gsr t vett, most nem vagyok 100%ig biztos benne hogy ott, de az egész motor ujra lett festve!
szóval minimum egy jo szakival menj el megnézni, meg ha van rá lehetőséged akkor egy festékmélységmérővel,
vagy esetleg egy zokniba öltöztetett mágnes is jol jöhet,mert ha javitva volt a tank gittelve akkor azt a mágnessel is észre veszed hogy elgyengül,
Sziasztok fiuk!
Érdeklödnék hogy vett-e már valaki,vagy ismerőse motort a Moto-marketnél?
Megéri-e,vannak netán tapasztalataitok onnan származo motorrol?
Ujhelyi Imre a góré asszem.
Előre is kösz.