ma mentem egy bogárszemű zzr 1200-el ..nagyondurvánfrankósan tetszett a gép--knyelmes , mentis, bár inkább gőzmozdonyos mint gyorsan megindulós zx9es...nade a fékei..überbrutál! mértnem tudtak ilyen fékeket rakni a 9 esekre? vagy ilyan van a 2002eseken? egyszóval a következő mocim ilyen lesz..nagyon bejött!
bár tudom ti megszállott pályás sportgépesek nem osztjátok a véleméyem
Hello Tom! Nagyon szépen köszönöm a képeket! Az eredeti mégis csak eredeti! Látom téged elláttak rendesen jó fotokkal, de a képeid nem csak a fotóstól lettek JÓK hanem valaki kormányoz IS! Grat.
Biztosan meg tudunk egyezni az árban. Egy idiótának hozattam be külföldről, aztán rápróbálta a mocira, persze nem jó, mert eszébe jutott, hogy az övé nem is 99-es, hanem 95-ös. Most áll benne a pénzem...
Aki ellopta annak:
Te alkoholista mocsok, úgy buzlesz mint egy kis geci ami tök hülye, akarnám a seggedet szétrúgni gyorsan a focimeccs után.
Menj a pokolba,
Minden kovet megmozgatunk, nincs olyan reszlet, ami mellett elmennenk. Mar most sokmindent tudunk a lopas korulmenyeirol, de sajnos nem eleget. Soha korabban nem jartam arra a motorral, egyetlen ejszakat kivantam ott tolteni vele. Csak 6 orat maradhatott a motor....
HÚÚÚÚÚ a jo édes anyjukat!Az ilyen mocskokat én is szivesen a kezeim közé kapnám
Sajnálom én is,nagyon szép gép.Nem irom hogy"volt"mert remélem hogy valahogy rábukkansz.
VAZZEEE! Hihhetetlen! kurva annyukat! szóltam pár ismerősnek hogy mostanság nézegessék a ninjákat pesten meg majd én is sasolom ,de sajna nem elkeseríteni szeretnélek, de nagyon hülye lenne az aki utána ugyanúgy nyomulna csak más rendszámmal...az esetek nagy többségében kb 100e körül lopatnak a szar gépükhöz -perec...stb pl máris tom mondani hogy annak a pesti kereskeésből kb 3 hónapja eladott hokedli aranyzöld ninjának tuti jól jött volna a mocid-mocijukhoz alkatrészt. A maradékot csak a hülyék adják el. Mindenképpen ajálnanám hogy kérdezgesd körbe kinek van hasonló ninjája, akinek valami baja, nagy valószínűséggel akkor nyomára lehetne bukkani, bár igy is nehéz...nézheted még majd az alkatrészkínálatokat is...Cascó vagy valami?
sokszor szoktál ott álni?
midig gondokodtam mit csinálnék ha...nem szeretnék igy járni!
Sajnalom a geped,es teged is!
Sajna egyszer a kolleganomnek is elloptaka motorjat meg anno.
A bank fele felvett hitelt egy ujjabb kolcsonnel sikerult neki csak kifizetnie.
Nagyon sajnaltuk
Sajnalatos hogy vannak ilyen tetvek ebben a vilagban,akik mindig a masikera vagynak.
Nem dolgoznak,nem kelnek fel hajnalaban(ha csak nem akkor mennek lopni),nem szembesulnek a mindennapos szivassal.Fognak es elvesznek.
Kesobb bekerult hozzank a bv-be egy kissebb csoport,es kideult hogy ok kotottek el a gepet.Egy kis rahatas utan azt is elarultak,hogy elastak egy erdoben.Na ehhez mit lehet szolni?!
A moci sajna nem lett meg
Remelem azert sikerrel jarsz a keresesben!
A fergese meg pusztuljon
Julius 31 (csutortokrol), augusztus 01 (pentekre) virradoan ELLOPTAK a Ninjamat. Nem sokaig orulhettem neki... Az eset Budapesten tortent a XVIII. keruletben, Nemes utca, Fenyofa utca sarok (Elefant lakopark). Kerek mindenkit, hogy amennyiben konkret informacioi vannak az esettel, vagy a motor megtalalasi helyevel kapcsolatban, segitsen!
Ugye te sem gondolod komolyan hogy egy ennyi idős motorban ennyi km van?! Lehet hogy ilyenek miatt sokalják az enyémben (8 évvel fiatalabb) a 34,000-et pedig tavaly csak 3000-et raktam bele. Jó az EU árfolyama úgyhogy érdemes megnézned a mobile.de-t.
Húú köszi szépen nagyon rendes vagy de meg kell várnom fateromat még hazaér vele kell megbeszélnem ezeket a dolgokat hogysmint legyen de ha érdekelne a dolog szólok!Még1X köszi!
figyu dáki. ha gondolod ezt a mocit 1500e ért tuti megkapod. az kb 330.
ha elkezded eladogatni a részeit akkor kb a fele tuti visszajön de lehet több is. segítsunk szerezni egy ilyet(vayg ezt)? http://suchen.mobile.de/fahrze...
Tudomásom szerint(óra szerint) 40ezer km lehet a gépben!Aztán hogy mit csinálok még azt nemtudom mert nekem perpillanat nincs ennyi pénzem ugyh ki kell h segítsenek a családból!Ugyh még várok de ha ugy van majd érdeklődöm ha esetleg mégis alkatrészeket vennék!
bár tudom ti megszállott pályás sportgépesek nem osztjátok a véleméyem
Ha valaki esetleg tud eladó kipufogórendszert 98-as vagy 2000-es zx9-hez az szójon légyszíves! ha dob nincs az sem baj:) Köszönöm!
Te alkoholista mocsok, úgy buzlesz mint egy kis geci ami tök hülye, akarnám a seggedet szétrúgni gyorsan a focimeccs után.
Menj a pokolba,
Aláírva : a te legrosszabb ellenfeled!
http://timiesmazsi.uw.hu/karom...
Mennyi lenne a sárvédő?
Sajnálom én is,nagyon szép gép.Nem irom hogy"volt"mert remélem hogy valahogy rábukkansz.
sokszor szoktál ott álni?
midig gondokodtam mit csinálnék ha...nem szeretnék igy járni!
Sajna egyszer a kolleganomnek is elloptaka motorjat meg anno.
A bank fele felvett hitelt egy ujjabb kolcsonnel sikerult neki csak kifizetnie.
Nagyon sajnaltuk
Sajnalatos hogy vannak ilyen tetvek ebben a vilagban,akik mindig a masikera vagynak.
Nem dolgoznak,nem kelnek fel hajnalaban(ha csak nem akkor mennek lopni),nem szembesulnek a mindennapos szivassal.Fognak es elvesznek.
Kesobb bekerult hozzank a bv-be egy kissebb csoport,es kideult hogy ok kotottek el a gepet.Egy kis rahatas utan azt is elarultak,hogy elastak egy erdoben.Na ehhez mit lehet szolni?!
A moci sajna nem lett meg
Remelem azert sikerrel jarsz a keresesben!
A fergese meg pusztuljon
KAWASAKI ZX9R 1998 1999 2000 2001 közpoti sárvédő fekete, új
elérhetőség az adatlapon...
Julius 31 (csutortokrol), augusztus 01 (pentekre) virradoan ELLOPTAK a Ninjamat. Nem sokaig orulhettem neki... Az eset Budapesten tortent a XVIII. keruletben, Nemes utca, Fenyofa utca sarok (Elefant lakopark). Kerek mindenkit, hogy amennyiben konkret informacioi vannak az esettel, vagy a motor megtalalasi helyevel kapcsolatban, segitsen!
06 20 550 3195
ha elkezded eladogatni a részeit akkor kb a fele tuti visszajön de lehet több is. segítsunk szerezni egy ilyet(vayg ezt)?
http://suchen.mobile.de/fahrze...