Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem a kipufogó az ízlés és pénztárca kérdése. Kawabiker-nek csak a gyári jó, én meg azt dobom le elsőnek
Nekem volt Martin dob, Finster dob, Muzzy rendszer, Akrapovic rendszer, most pedig Laser dübörög. Kérdés, hogy mit is akarsz? Hangot, teljesítményt, nyomatékot, kávézó előtt villantani, stb..
Az biztos, hogy egy új rendszer baromi drága. Egy Akra 3-400e, muzzy 2-300e mire ideér. Használtan lehet mazsolázni, de kérdéses a siker. Télen érdemes megnézni a starcycle-t ott vettem 150-ért Muzzy rendszert. Jön a rossz idő, ráérsz leskelődni
Egy szó, mint száz: Muzzyval vagy az Akrapovic rendszerrel biztos nem jársz rosszul. De egy kis hangért megfelő a Martin dob is.
Bizony! Volt itt vkinek Martin és valóban szép hangja volt
Nekem Martin van rajta és gyönyörű a hangja
De szép!
Meg az Arrow. Nekem muzzy rendszer van és imádom! De Tomié is tetszik.
Szasztok
Nézegetem a kipufogórendszereket a motorhoz csak nemtudom milyen passzolna hozzá (nem kinézetre gondolok)
Van a muzzy amit szoktam látni a 7eseken
Én yoshimurát néztem hozzá
Meg akrapovicot
haho skacok, kellene egy benzincsap a 7 esre
Lehet túl vékony már a tárcsa és nagyon kint dolgozik a fékmunkahenger. Én ugyanezzel "küzdök" 4,5 a tárcsám, már van egy másik ami 6,1-es... csak be kellene rakni. Az is lehet egy kis légtelenítés is megoldja a problémát.
Mi mennyi?
István!
küldtem a lóvét, illetve az adatokat mail-ben
pénteken várom a csomagot
rendben
Szóval akkor 5 oksa kell ne paszold el 10.e körül visszatérünk rá hova utaljak
a gond az hogy mikor leveszi és pakolja elhagyja belőle a csavart. tenné vissza : hol a francba a csavar? mivel a többség próbálna a verdát siet. mit tesz csavart keres izibe. olyan méret általában a szereldében és a csavarboltban van, kvázi vesz egy hosszabbat és nyissz, méretre vágja. fain. elsőre. de mikor már 10x veszi le a tankot és a tekerőt, a méretre vágott csavar sorjás vége kiszedi a spiáterből a menetet. 11x felszereli, használja, a csavar biztos nem be hanem ki tekeredik, és oda a tekerentyű. majdnem tapasztalatból írom.
sztán lehet új menetet fúrni a csapba és új csavart...... venni bele, onnantól nincs hiba.
Sok tulaj letöri pl: a Kilenceseken is. Venné le a tankot oszt cibálja a paraszt és csak cibálja és letöri. pedig levenni kb 10 másodperc.
Enyémen egybe van!
van használt és van új.
Számszerûsítenéd nekem is, kérlek?
Te amùgy bontasz, vagy ùjonnan szerzed ezeket?
5000ft számszerint
steel horse motor
elhagyják
olyan is van
Köszönöm, ez megvan nekem. Rosszul fogalmaztam, nekem csak a tekerentyû kell. Azt valószínûleg eltörte a korábbi tulaj.
ok.
kawazsolti pécs, ha át tudod utalni az árát akkor olcsó a posta.
a sajátomba 2500ft volt.
gyurgyalog