Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

füst bubis no name plexi az alábbi hibákkal 7R-hez eladó.
4db gyári csavarral......
üdv! már beszéltünk telefonon, úgy látom sok alkatrészt be tudtál szerezni.
ezt találtam a kocsi hátuljában, jobb ram air gumi-rács-ram air doboz- az átkötő gumi még a légszűrőházon héderel de megvan.
a számom ismered.
Szasztok
Vettem új hátsó fékpofákat a gépbe és eléggé melegedik a tárcsa valamikor annyira forró hogy nem lehet hozzá érni.Az lenne a kérdésem hogy ez normális csak össze kell kopnia vagy síkoltatni kéne a tárcsát már vagy mivan?Még arra gondoltam hogy szétszedem megint és széthúzom jobban a dugattyút hátha de ez csak tipp szal várom a segítségeket.
Srácok! Nem hever valakinél, egy jobbos ram air cső? A takarója megvan csak a műanyag cső és az átkötő gumi basz kéne.
az időbeosztás
alpok adria futamok
125,600,1000
Nekem van, bübű.
Elvigyelek a Hungaroringre?
Nincs motorom még másfél hétig
Milyen verseny lesz?
Jól meg van érkezve szerencsétlen. Kicsit Low Rideres.
vasárnap déltől kimegyünk Hringre versenyt nézni, ha az idő is úgy akarja
valaki...?
Dobsz valami képet, meg árat? f2tommy@gmail.com
Aki ezt talpra állítja.... Donornak sem túl jó.
olcsó donor http://www.kepesmotor.hu/kawas... bár ahogy elnézem elég sok mindent nem lehet hasznosítani
Gondolom kevesebb kw-ra vizsgáztatni meg lebutíttatni ha meg vannak hozzá a szükséges dolgok.
Üdv,
Nálad pattog a labda!
Nem érthető a kérdés...
Sziasztok!

Valaki esetleg nem tudja mennyiben van egy fojtás zx-7r hez ha megvan a hozzá szükséges cuccaim?
Üdv mindenkinek!
Szekunder levegő rendszer kiiktatása után újra kell karbi szinkron vagy kisebb/nagyobb fúvókák?
Ok. Majd jelzek hogyan alakult a dolog.
Ha Őt nem érdekli, engem igen!
Hali,

nekem van egy víztiszta, a gyári formájával megegyező MRA plexim. Használtam vagy 1e km -t, még a védőfólia is rajt van mindkét oldalon, gyakorlatilag új. Ha érdekelne keress. Üdv