Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

válaszoltam a mail-re, kérlek csekkold
Mennyibe tartod ?
a gumi betétet kell cserélni.
hondánál van úgy hogy komplett belsőt kell cserélni, vagy komplett csapot árulnak.
az is van
nekem
Ereszt zárt álapotban is ahogyan meg kéne úgy meg nem ereszt jól hiába lett tömités megfordítva anno van felujító készlet hozzá?
Magától nem törik el, sőt még öntől se!
Viccet félre a hatoson a gyári csap tekerőjét szokta a sok buzi letörni, mert nem csavarja ki a tengelyen a kis csavart.
Hetes csapja nem olyan!
Ott nélküle is kifér a tank a moci tetejéről...
Hetesnél a farokidomok első csücskét imádják letörni a tank miatt...
Nem biztos, hogy elromlott... Lehet, hogy eltörött. Nekem sem a gyári csapom van, én is benzincsapot hajkurászok egy ideje.
NEm romlik az el!
Tömités meg a gyári filléres bele és újból 20év.
Benzin csapja valakinek esetleg?
válaszolok
igen ezek mindenképpen, de érdekelne még a lábtartó konzol a taposóval együtt, a fékkar, a hátsó fék pedál is
GURO : neked ezek az alkatrészek kellenek?
eladó pár zx7R alkatrész.
Bördnek egy következő javaslat: H2R
nini 2T illatára nincs allergiám!
Szénanáthám nem bírja, csak a gyári dobot, KHI felirattal :P
Gondoltam, ha már ilyen szépen felsoroltad az észrevételeidet ezt se hagyjuk ki a sorból. A kipufogót meg szerintem photoshop-olni kéne mert úgyis allergiaszezon van és nálad ez még ráadásul keresztallergiát is okoz.
Hát ez nagyon ott van
Köszi mindenkinek!
Igyekeztem szépet választani A kipufogó leömlője gyári, a többi Laser. Nagyon szép hangja van, és a blokkja is szépen muzsikál. A holland tuning mester Mr. Pajic fabrikálta a gépet Aki benne van egy picit a témában az tudja, hogy ez mit jelent
Nekem az irányjelzőim lopkodják nagy rendszerességel, hogy rohadnának meg
Aztaaa... ez gyönyörű! Grat hozzá!
Én? Biztos? Miért is? Mit tettem?
István, kérlek küld el ismét a mail-t mert egyre sürgősebb lenne az a szivatókar dolog...