Magától nem törik el, sőt még öntől se!
Viccet félre a hatoson a gyári csap tekerőjét szokta a sok buzi letörni, mert nem csavarja ki a tengelyen a kis csavart.
Hetes csapja nem olyan!
Ott nélküle is kifér a tank a moci tetejéről...
Hetesnél a farokidomok első csücskét imádják letörni a tank miatt...
Gondoltam, ha már ilyen szépen felsoroltad az észrevételeidet ezt se hagyjuk ki a sorból. A kipufogót meg szerintem photoshop-olni kéne mert úgyis allergiaszezon van és nálad ez még ráadásul keresztallergiát is okoz.
Köszi mindenkinek!
Igyekeztem szépet választani A kipufogó leömlője gyári, a többi Laser. Nagyon szép hangja van, és a blokkja is szépen muzsikál. A holland tuning mester Mr. Pajic fabrikálta a gépet Aki benne van egy picit a témában az tudja, hogy ez mit jelent
hondánál van úgy hogy komplett belsőt kell cserélni, vagy komplett csapot árulnak.
Viccet félre a hatoson a gyári csap tekerőjét szokta a sok buzi letörni, mert nem csavarja ki a tengelyen a kis csavart.
Hetes csapja nem olyan!
Ott nélküle is kifér a tank a moci tetejéről...
Hetesnél a farokidomok első csücskét imádják letörni a tank miatt...
Tömités meg a gyári filléres bele és újból 20év.
Igyekeztem szépet választani A kipufogó leömlője gyári, a többi Laser. Nagyon szép hangja van, és a blokkja is szépen muzsikál. A holland tuning mester Mr. Pajic fabrikálta a gépet Aki benne van egy picit a témában az tudja, hogy ez mit jelent