Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, vasárnap érkezik állítólag valami hidegfront, és hétfőre szar időt mondanak.
Szabi és GO! Az időjárás nem biztos hogy kiadja.....
De jó Nektek!
Hétfőn célba vesszük kakucsot egész napra, ha az időjárás is úgy akarja. Aki gondolja és teheti nézzen ki! : O)
?
Mert?
Megrágta a kisegér?
Fényszorónál érezni, ha öreg, de megkell rellézni.
Persze UK piacos zxr-7r rellézett, mert ott 2tompi,2refi ég és nincs projektoros tompi.Egyforma a 2 foncsor....

Esetleg még a trafóra menő fesz lehet problémás, ha 10volt alatt van már, akkor azt a 2-3kábelt újrahúzni,újra saruzni egy napos melo, ennyi.
Szerintetek kpl kabelkoteget lehet szerezni a zxrhez vhonnan? Akarom mondani, honnan érdemes?
enyémen nem a gyári index van de gondolkodtam rajta, hogy a mi fent van univerzális az helyett teszek rá gyárit
amugy a bontott se túl drága, és szerintem tök szép is a hetes indexe!
u gyártottból van jó fajta!
Szerencsére ez nem az MZ kat. ahol az u gyártottba se E jel és kifakul fél év napon....
Én is utángyártottakat nézegettem de akkor is roh adjon meg
Az irányjelző színe: Borostyán sárga, percenként 60-120 között villan
egyszerű példa: opel kadett elöl fehér búra, hátul sárga. A lényeg a villogás színe és hogy párban legyenek.
Amúgy az imetnél vannak jó áron után gyártott villogók én is azt tettem fel mikor az első gumija megadta magát. Annyi a lényeg, hogy izzósat vegyél és nem kell gecizni a relével.
Nekem 1x egy GECCCI a tág tartály kupakját lopta le a posta előtt.Megmondom a frankót, kibírtam én is röhögés nélkül
Vajon büntet a a rendőr ha elől és hátul nem egyezik az index búra színe? van erre valami szabályozás? valami nyomorék fejű lelopta a bal hátsómat
Steelhorse motor - Kawasaki - motorszervíz, motorosbolt, Pécs
kb 10ft gyári
Biztos megéri az árát

De milyen olcsó!
Érdekes 750R
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Miket nem árulnak itthon
Egy komárom és egy siófok oda vissza... Km-et nemtudok.. : O))
Mi már 1000 felett járunk. Ha így folytatjuk a sokéves átlag 2800-at is túlszárnyaljuk
Irigyellek a sok kilometerert
Az enyém ebben az évben ment 360-at
...és ezek után az eladó 15-20éves gépekben mindegyikben 25-30ekm van csak!
hahaha
Én múltkor Fehérváron bénáztam cső látásban szenvedtem és nem találtam az auchant öcsém meg nemtudta mit körözök ott
Tamás 210-220 km környékét ment a hetessel, én mentem 240 kilométert is, mert eltévedtem. Tapolcán jártunk, kiváló kis út volt.
péntek 550 Km, bár a nagytesóval
hétfőn viszont ugrott a heteskébe is 250