természetesen zöldsárkánnyal
ha be tudom tolni előtte, mert ott ugye majd ti betoljátok
vmiért egy nap állás után már csak kattog, de nem indítózik
bezzeg ha átfordul a főtengely 3-4-et, akkor utána meg már indítózik és grrrrrrrrrrr...
de majd ti okosak megmondjátok mitől van ez
vmikor megyek kakucsra, nyugi
Piroskát indítottam, de gyertyákat kell takarítani, mert egy kicsit Wartburg-osra vette a figurát
no meg szerezni kell szállító járművet is
Micsodaaaaaaa?
Hétfőn indultok, és már szombaton haza kell menni pakolni? Naneidegesíjjjé!
Leírom címszavakban, hogy hogy zajlana egy ilyen pakolás, ha a közeledben lennék: ezmiez, minekez, eznemkell, minekannyi, hülyeségapecázás, unatkoznifogok, jajjmá, menjünkinkábbmotorozni, neszórakozzá'
Viccet félretéve, majd foglalunk neked sátorhelyet. Bár ilyen rövid időre sátor se kell...
Melyik motorral jössz?
elvileg én megyek csak, ha tudok akkor pénteken, de csak estére érek le és szombaton jövök haza időben.
készülődni kell, mert hétfő reggel 5 napos bojlizásra indulunk, ami nem kevés felszerelés meg cucc
Kenesét kérlek a következőképp tervezzük:
Péntekre(07.25.) én már szabadságot veszek ki, és izgatottan várom, hogy Tom végezzen a munkahelyén, remélhetőleg legkésőbb 15 órakor. addigra én megpróbálok mindent összekészíteni, és legkésőbb 16 órakor szeretnék elindulni. Aztán érkezés, bebaszcsi , Blues Company , fürcsi, ilyesmi. Szombaton maradunk, éjszakára is. Indulás valamikor vasárnap.
Ti mikor gyüttök'? Láttam a fejleményeket...
Jéééé, most nézem, hogy írtál.
És szerda van. Asszem' ma már nem lesz jó.
Július utolsó hetén leszünk szabin mindketten Tommal (júl. 28. - aug. 1.) Erre a hétre tervezünk egy kis nyaralást, aztán a hét vége felé (csütörtök vagy péntek) egy Kakucsolást.
Neked az nem jó? Mert amúgy mi olyan rugalmatlanok vagyunk, mint a sz@r.
93asnak picit más a motorja(asszem vezérlési ideje meg ugy rémlik a dugók is? Fejbőm nem esküszök a dugókra).
Ugye a 93as erősebb picit....
De a kályhacsőnél minden jobb, még az a dob is!
Oks, kályhacső témát felejtsük el. Ez a dob ami itt alább szóba került, lesz majd rajta. Ami most fönt van annak is ugyanez a szám van az oldalán (K298) csak ezt az előző tulaj kiürítette fullra meg vágott is belőle pár centit. Haverral dobtunk bele perforált csövet és gyapotot, így kevésbé ordít, de így sem az igazi.
ha be tudom tolni előtte, mert ott ugye majd ti betoljátok
vmiért egy nap állás után már csak kattog, de nem indítózik
bezzeg ha átfordul a főtengely 3-4-et, akkor utána meg már indítózik és grrrrrrrrrrr...
de majd ti okosak megmondjátok mitől van ez
Piroskát indítottam, de gyertyákat kell takarítani, mert egy kicsit Wartburg-osra vette a figurát
no meg szerezni kell szállító járművet is
Hétfőn indultok, és már szombaton haza kell menni pakolni? Naneidegesíjjjé!
Leírom címszavakban, hogy hogy zajlana egy ilyen pakolás, ha a közeledben lennék: ezmiez, minekez, eznemkell, minekannyi, hülyeségapecázás, unatkoznifogok, jajjmá, menjünkinkábbmotorozni, neszórakozzá'
Viccet félretéve, majd foglalunk neked sátorhelyet. Bár ilyen rövid időre sátor se kell...
Melyik motorral jössz?
készülődni kell, mert hétfő reggel 5 napos bojlizásra indulunk, ami nem kevés felszerelés meg cucc
Péntekre(07.25.) én már szabadságot veszek ki, és izgatottan várom, hogy Tom végezzen a munkahelyén, remélhetőleg legkésőbb 15 órakor. addigra én megpróbálok mindent összekészíteni, és legkésőbb 16 órakor szeretnék elindulni. Aztán érkezés, bebaszcsi , Blues Company , fürcsi, ilyesmi. Szombaton maradunk, éjszakára is. Indulás valamikor vasárnap.
Ti mikor gyüttök'? Láttam a fejleményeket...
És szerda van. Asszem' ma már nem lesz jó.
Július utolsó hetén leszünk szabin mindketten Tommal (júl. 28. - aug. 1.) Erre a hétre tervezünk egy kis nyaralást, aztán a hét vége felé (csütörtök vagy péntek) egy Kakucsolást.
Neked az nem jó? Mert amúgy mi olyan rugalmatlanok vagyunk, mint a sz@r.
Ugye a 93as erősebb picit....
De a kályhacsőnél minden jobb, még az a dob is!
Ha nem találsz J dobot az L még mindig jobb a kályhacsőnél!
De ebayen tuti van fojtatlan J dobja!