Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

esetek 80%ban jah de itt egy placccon a sok uzlet :)
amcsi ebaaaaaj teli szokott lenni karcmentes muzzykkal, vagy milyet akarsz?
onnan sok lenne a vam meg a posta?
Én meg párszor már megfigyeltem, hogy a nagy akció semmivel sem akciósabb, mint amikor lazán besétáltam az üzletbe
en vasaroltam kint sokszor. ruhat, olajat, kiegeszitoket.lehet alkudni mint a jo kupecoknal :)
Nem igazán szoktam kiállításon vásárolni. Nem hiszek a parasztvakításban
Meg csak rendszer kell
gondolom 10-12db teloszimmeringet meg gyertyapipat veszel a kiallitason.
elsot ugyis evente cserelni kell masodikat meg ha durrog a motor kicsereled utana is durrogni fog a motor :)
Tervezni nem tervezek semmit, de aztán ki tudja
Ehez kulcs se kell csak egy erős csavarhúzó
Ma kipróbáltam mit tud a hetes. Simán akasztja az órát
Na jó, mielőtt megköveznétek nem a km/h állásával bizniszelek. Motor fogja hajtani az órát a bowden helyett, mert az új felni miatt nem fér el lent a hajtás. Bekalibráltam 0 - 300 km/h -ig 100 fordulatonként, ehhez lesz építve az elektronika, úgyhogy mikor 6. nyélen hajtjátok - gyári dobbal - a gépet a bowden 6200 -at fordul percenként. Csak érdekesség.
ha már így leült a topic megkérdem, hogy tervezi-e vki hogy ellátogat márc 21-23 a kiállításra
Volt már itt élő példa aki beírt ide vagy valami, hogy igen a Rockatansky csinálta a motorját?
Ha visszaemlékszel, a múltkor ugyanez volt. Te mindenkinek jót akartál, csak valahogy senkinek nem ez jött le. Szerintem legközelebb gondold át, mit is akarsz mondani. Jószándékúan tanácsolom.
Mesés hangulatot teremtettél Mad!
Imádom olvasni a termést
6. Koppon, elsőkeréken gurulva! HAJRÁ!
Nem érek én erre rá, ma is motoroztam 200km -t.
Még a képet is lusta vagyok vissza keresni, hogy hol volt...

További szép napot és jó motorozást.

Euro ringre nem megyek, mert átszoktunk a nagy távú turázgatásra.A 10esből kapok 25liter benyát, hozzá csapok még egy négyest az 35liter, azzal már elgurulunk egy szombatot inkább. Szépkártyát meg lezabáljuk étteremben
Jön a jobb idő akkor majd minden hétvégén 300-500km minimum
...áhh, kár is nektek jótakarni.
Kellet szólnom, az ember jót akar azt lehülyézik...
Vigyázz,nehogy a fém reszelék belepotyogjon a kajádba,miközben rüszüllöd a mesterkulcsot!
Pedig muszáj lesz!
Egy ekkora szakembernek igenis mindenki adja meg a neki járó tiszteletet!
Ha ne adja isten,valami csoda folytán mégis sikerül neki,én akkor sem szívesen hajtanék fejet előtte! Ha nem gond,bár én nem leszek ott!
Hallod te lakatoszseni! Úgyis jön a jó idő, javaslom ezt a kellemes tavaszi viseletet.
Akkor hadd ajánljak egy játékot.
A fénykép ugyebár adott, rólad meg tudjuk, hogy mekkora hatalmas szakember vagy, mindenkinél jobban értesz mindenhez.
A feladat tehát: a kép alapján készíts egy kulcsot a motoromhoz. Elmegyek ápr.26-án az EuroRingre, eljössz te is, és elindítod a motoromat az általad készített kulccsal. Ha sikerül, mindannyian fejet hajtunk a tudásod elõtt. Ha nem sikerül? Azt inkább nem is mondom...
Nos?
Szeretném figyelmedbe ajánlani a Mad Max első részéből azt a mondatot, ami Jim Goose száját hagyja el,mikor azt az embert próbálja megállítani,akit a motorosok szétszedtek,majd félmeztelen útjára engedték a búza földön....Az egész monológot is végig kísérheted. Rád is illik ez. Na puszika!
Ilyet szól, kiröhögik a haverjai, mert lelakatolja a motorját. Szerintem nem amiatt röhögik ki
Szerintem ne bántsuk,hisz van neki elég baja szerintem!
Bár nem hiszem,hogy Te lennél az első,aki el akarja küldeni az intenzívre!