gondolom 10-12db teloszimmeringet meg gyertyapipat veszel a kiallitason.
elsot ugyis evente cserelni kell masodikat meg ha durrog a motor kicsereled utana is durrogni fog a motor :)
Ma kipróbáltam mit tud a hetes. Simán akasztja az órát
Na jó, mielőtt megköveznétek nem a km/h állásával bizniszelek. Motor fogja hajtani az órát a bowden helyett, mert az új felni miatt nem fér el lent a hajtás. Bekalibráltam 0 - 300 km/h -ig 100 fordulatonként, ehhez lesz építve az elektronika, úgyhogy mikor 6. nyélen hajtjátok - gyári dobbal - a gépet a bowden 6200 -at fordul percenként. Csak érdekesség.
Ha visszaemlékszel, a múltkor ugyanez volt. Te mindenkinek jót akartál, csak valahogy senkinek nem ez jött le. Szerintem legközelebb gondold át, mit is akarsz mondani. Jószándékúan tanácsolom.
Nem érek én erre rá, ma is motoroztam 200km -t.
Még a képet is lusta vagyok vissza keresni, hogy hol volt...
További szép napot és jó motorozást.
Euro ringre nem megyek, mert átszoktunk a nagy távú turázgatásra.A 10esből kapok 25liter benyát, hozzá csapok még egy négyest az 35liter, azzal már elgurulunk egy szombatot inkább. Szépkártyát meg lezabáljuk étteremben
Jön a jobb idő akkor majd minden hétvégén 300-500km minimum
Akkor hadd ajánljak egy játékot.
A fénykép ugyebár adott, rólad meg tudjuk, hogy mekkora hatalmas szakember vagy, mindenkinél jobban értesz mindenhez.
A feladat tehát: a kép alapján készíts egy kulcsot a motoromhoz. Elmegyek ápr.26-án az EuroRingre, eljössz te is, és elindítod a motoromat az általad készített kulccsal. Ha sikerül, mindannyian fejet hajtunk a tudásod elõtt. Ha nem sikerül? Azt inkább nem is mondom...
Nos?
Szeretném figyelmedbe ajánlani a Mad Max első részéből azt a mondatot, ami Jim Goose száját hagyja el,mikor azt az embert próbálja megállítani,akit a motorosok szétszedtek,majd félmeztelen útjára engedték a búza földön....Az egész monológot is végig kísérheted. Rád is illik ez. Na puszika!
onnan sok lenne a vam meg a posta?
Meg csak rendszer kell
elsot ugyis evente cserelni kell masodikat meg ha durrog a motor kicsereled utana is durrogni fog a motor :)
Na jó, mielőtt megköveznétek nem a km/h állásával bizniszelek. Motor fogja hajtani az órát a bowden helyett, mert az új felni miatt nem fér el lent a hajtás. Bekalibráltam 0 - 300 km/h -ig 100 fordulatonként, ehhez lesz építve az elektronika, úgyhogy mikor 6. nyélen hajtjátok - gyári dobbal - a gépet a bowden 6200 -at fordul percenként. Csak érdekesség.
Imádom olvasni a termést
Még a képet is lusta vagyok vissza keresni, hogy hol volt...
További szép napot és jó motorozást.
Euro ringre nem megyek, mert átszoktunk a nagy távú turázgatásra.A 10esből kapok 25liter benyát, hozzá csapok még egy négyest az 35liter, azzal már elgurulunk egy szombatot inkább. Szépkártyát meg lezabáljuk étteremben
Jön a jobb idő akkor majd minden hétvégén 300-500km minimum
Kellet szólnom, az ember jót akar azt lehülyézik...
Egy ekkora szakembernek igenis mindenki adja meg a neki járó tiszteletet!
A fénykép ugyebár adott, rólad meg tudjuk, hogy mekkora hatalmas szakember vagy, mindenkinél jobban értesz mindenhez.
A feladat tehát: a kép alapján készíts egy kulcsot a motoromhoz. Elmegyek ápr.26-án az EuroRingre, eljössz te is, és elindítod a motoromat az általad készített kulccsal. Ha sikerül, mindannyian fejet hajtunk a tudásod elõtt. Ha nem sikerül? Azt inkább nem is mondom...
Nos?
Bár nem hiszem,hogy Te lennél az első,aki el akarja küldeni az intenzívre!