Tudom,emléxem.
Arra gondoltam a két kis csöcsnél megkenni vékonyan folyékonyfémmel vagy valami 2K ragasztóval érzéssel mikor felrakjuk...
Szerintem a rezgéstől lepottyan és onnan meg csak kérdés mi lesz a sorsa....
Asszem ezt cserélték nekem idén. Szelepàllításnál derült ki a hiba az utolsó pillanatban. Láncvezető, nem? Nem volt drága, talán 1 -2eft. Redlinemotors nál cserélték.
12053-1286 a tételszáma 99ig, most kérdés a szelepfedelem eredeti 98as e....
Azonos a régi zxrével is J1 től!
Nem tudom lehet a 2000től lévő 7R másképp van felfogatva? Vagy más az anyaga és olajállóbb?
Tegnap elkezdett motorféknél picit ciripolni 3e körül....
Állóhelybe fülelem, szelepfedél jobb felső sarka....
Kezdődött a rémálmom, mára kiderült rém de nem álom...
Szerencsére nem darálta be, minden része egybe, de keresztbe és hosszába kinyilt, mint a tubarózsa....
Jobbról a utolsó 4 szelep közé volt beesve a veztengők között....
Kap új olajszürőt, biztos ami biztos alapon, meg mi pénz ez a zaj és rezgés csillapító kis kocka?
Gyárilag ez csak bele van nyomva? Nem kellene egy hő és olajálló ragasztóval meg kenni finoman a két tüskénél?
Szerintem a rezgéstől esik le, nem a lánc kezdi ki, mert szinte sértetlen de érdekes hosszába is meg keresztbe is kirepedezve!
Na lesem van e külön tételszáma vagy csak szelepfedéllel együtt...
A seggemet 6 öltéssel,mert egy pár bepipázott nigger megdolgozta heggesztőpisztollyal,feszítővassal. A pofámat varrták mert bölcsességfogamat műtötték.
július 5-e péntek kakucs délutántól
akinek van kedve mito-zni vagy piroskát meghajtani jöjjön
mellesleg nyugdíjas szülinapi after party-ként is funkcionál majd
Arra gondoltam a két kis csöcsnél megkenni vékonyan folyékonyfémmel vagy valami 2K ragasztóval érzéssel mikor felrakjuk...
Szerintem a rezgéstől lepottyan és onnan meg csak kérdés mi lesz a sorsa....
Azonos a régi zxrével is J1 től!
Nem tudom lehet a 2000től lévő 7R másképp van felfogatva? Vagy más az anyaga és olajállóbb?
Tegnap elkezdett motorféknél picit ciripolni 3e körül....
Állóhelybe fülelem, szelepfedél jobb felső sarka....
Kezdődött a rémálmom, mára kiderült rém de nem álom...
Szerencsére nem darálta be, minden része egybe, de keresztbe és hosszába kinyilt, mint a tubarózsa....
Jobbról a utolsó 4 szelep közé volt beesve a veztengők között....
Kap új olajszürőt, biztos ami biztos alapon, meg mi pénz ez a zaj és rezgés csillapító kis kocka?
Gyárilag ez csak bele van nyomva? Nem kellene egy hő és olajálló ragasztóval meg kenni finoman a két tüskénél?
Szerintem a rezgéstől esik le, nem a lánc kezdi ki, mert szinte sértetlen de érdekes hosszába is meg keresztbe is kirepedezve!
Na lesem van e külön tételszáma vagy csak szelepfedéllel együtt...
ha adnak ezek a g..cik szabit 5-én szerintem összefutunk
ZX7R-hez K&N használt légszűrő eladó, csak egy tisztítás kell neki, amúgy teljesen okés, nem hibás, nincs szakadva.
Üdv.
rx:119km
meg hát ez van legközelebb 4.-éhez
Egy héttel később? Kíváncsi lennék a gépekre. Sajna volton leszek (nem szórakozásból)
akinek van kedve mito-zni vagy piroskát meghajtani jöjjön
mellesleg nyugdíjas szülinapi after party-ként is funkcionál majd