ellenőrzéskor, rugó kiszed, telószár teljesen összenyom és a telószár tetejétől 110 +- 2 mm-re kell lennie az olajszintnek
szétszedéskor ne feledd el kivenni a rögzítőket, mert ha az bent marad, akkor rángathatod a telószárat, akkor sem fog szétjönni
az új szimmeringet lehetőleg a régivel vagy egy megfelelő méretű beütővel nyomd a helyére, mert könnyen sérül sok sikert
teljesen száraz, szétszedett , eltörölt állapotban száranként 431 +- 4 ml
csupán olajcsere alkalmával 365 ml a manual szerint, de mi is erre szoktuk tölteni
eredetileg KAYABA 01 ( SAE5W ), de nem gond a 10W-sem
nekem lett volna egy ilyen megoldás zxr be 9r blokk de mikor a váz faragás kellett volna akkor inkább lemondtam róla generátor ön indító kuplunglamella csereszabatos más nem igen primer áttétel sem egyezik
veztengelyek sem ....azért van itt pár négyzetméter kawasaki
Fordítva szoktam hallani, ZX7R-be szoktak első szériás 9R blokkot tenni, mivel az ZXR alapú. A hengerfeje ugyanaz a 9esnek mint a ZXR-nek, viszont ebből kifolyólag az extrém igénybevételt nem bírja, ettől függetlenül nem olyan rossz motor az. Viszont egy az egyben nem megy bele a 9R blokk sem a 7R vázba, módosítani kell a hengerfejnél a blokkfelfogatást. Jók a ZXR és a 7R blokkok is, de igénylik a törődést. Az enyém meg is kapja, 94ekm-el tökéletesen, olajfogyasztás nélkül üzemel, pedig pár szezont lefutott a Hringen is. Egykerekezni meg álló helyben tiltatni, meg gumit füstölni nem szoktam vele. Tény, hogy ritka már ezekből az ép példány, itthon nem is keresgélnék bele blokkot, ismerve a hazai kókányolásokat.
Láttátok már ezt? Nekem azt írta nincs ilyen alvázszám
szétszedéskor ne feledd el kivenni a rögzítőket, mert ha az bent marad, akkor rángathatod a telószárat, akkor sem fog szétjönni
az új szimmeringet lehetőleg a régivel vagy egy megfelelő méretű beütővel nyomd a helyére, mert könnyen sérül sok sikert
csupán olajcsere alkalmával 365 ml a manual szerint, de mi is erre szoktuk tölteni
eredetileg KAYABA 01 ( SAE5W ), de nem gond a 10W-sem
veztengelyek sem ....azért van itt pár négyzetméter kawasaki
hatos topikba írtam mi kell, a ram air első részeinél lévő biszbaszok....
mert van 1-2 itt ott.