Úgy értem itt a fórumon. Guro szokta szervezni, bár idén nagyon inaktív . Nálam a Balaton környéke játszik pláne, hogy idén még lent se voltam csobbanni...mindig csak a munka meg a dolog. Persze csak a maszek után
Gondolom ebay-en már megnézted csak fekete volt sajnos.Ja és meccs lemondva így rajtatok áll mikor indulhatunk szombaton ha kell akár a tyúkokkal kelek
1991-es ZXR 750 J szériához keresek jobboldali fehér tükröt,a szára sima fényes fehér,nem gyöngyház,a műanyag búra része anyagában fehér matt felületű.Csak gyári,nem fujkodott,fényezgetett érdekel,ha kopottas az sem baj csak ne legyen taknyolva.
hát volt egy két nemtesco-s példány is
nem tudom minek számít, de hathatós segítségemmel a haveromnak sikerült kiszedni egy aprócska TOK-ot is , húzta a csónakot, mint ha nem is eveznék , de a végére kiderült miért volt benne ennyi bika, mert 26,4 kg volt
Köszi,gyáriram ár kaptam ajánlatot.... Kokain...
link
Gyári-újban tudunk segíteni Ha érdekel ajánlatunk, írj egy mailt az adatlapon található címre.
Üdv.
1991-es ZXR 750 J szériához keresek jobboldali fehér tükröt,a szára sima fényes fehér,nem gyöngyház,a műanyag búra része anyagában fehér matt felületű.Csak gyári,nem fujkodott,fényezgetett érdekel,ha kopottas az sem baj csak ne legyen taknyolva.
Válaszokat előre is köszönöm!
Szép a gépe, tulajt nem láttam de a gépet igen....
Sajna van sok fontos téma ami előbb lesz.
Azt nem kérem tartogasd de a beszélt pénz nekem jó ha meglesz mire oda jutok....
Így akkor már nem kell újra fényképezni, árat tárgyalni, stb.
reggel kelek korán. horgászat miatt
hívj, mielőtt lefeküdnél
kell még a láncvédő?ha nem akkor szeretném elpakolni ha nem gond
a ponty az "csak" 9,4 kg volt
nem tudom minek számít, de hathatós segítségemmel a haveromnak sikerült kiszedni egy aprócska TOK-ot is , húzta a csónakot, mint ha nem is eveznék , de a végére kiderült miért volt benne ennyi bika, mert 26,4 kg volt