Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ők szervezik, de ez már minimum 3 éves, mert már második éve, hogy parti kempingben lesz, nem a romanticban.
Néztem hátha felbukkan egy fehér,de nem.Csak feketék vannak Utángyáriba...
Hi!

Köszi,gyáriram ár kaptam ajánlatot.... Kokain...
De nem ez az,ugye?
link
Ilyen időben még motorra sem ülök. Júli végén kenesei találkozón ott leszünk páran, gyere.
Ha így folytatod kisfiam a tyukokkal is fekszel
Úgy értem itt a fórumon. Guro szokta szervezni, bár idén nagyon inaktív . Nálam a Balaton környéke játszik pláne, hogy idén még lent se voltam csobbanni...mindig csak a munka meg a dolog. Persze csak a maszek után
Mennyit érhet egy oldalkocsival, papìrokkal, plusz blokkal rendelkező t5 pancsi? Ráakadtam egyre a szomszédban
Alakul, még a fejidomon lesz kis javítás és kész. De télen visszaáll a gyári színkombináciò
Szhely?
De. Itt
Idén nem találkoznak a hetesek? ?
Gondolom ebay-en már megnézted csak fekete volt sajnos.Ja és meccs lemondva így rajtatok áll mikor indulhatunk szombaton ha kell akár a tyúkokkal kelek
Szia!

Gyári-újban tudunk segíteni Ha érdekel ajánlatunk, írj egy mailt az adatlapon található címre.

Üdv.
Sziasztok!

1991-es ZXR 750 J szériához keresek jobboldali fehér tükröt,a szára sima fényes fehér,nem gyöngyház,a műanyag búra része anyagában fehér matt felületű.Csak gyári,nem fujkodott,fényezgetett érdekel,ha kopottas az sem baj csak ne legyen taknyolva.

Válaszokat előre is köszönöm!
Karbon v. karbon mintás borításokkal és raptor dobbal lévő 7R topik lakó?
Szép a gépe, tulajt nem láttam de a gépet igen....
Persze, de most első kerékcsapágyak, fékbetétek, gumi volt :(
Sajna van sok fontos téma ami előbb lesz.

Azt nem kérem tartogasd de a beszélt pénz nekem jó ha meglesz mire oda jutok....
Így akkor már nem kell újra fényképezni, árat tárgyalni, stb.
Kormányvégek gyártása van! bronzból,színtelennel szinterezve.
nagytesó,
reggel kelek korán. horgászat miatt
hívj, mielőtt lefeküdnél
Járni jár, csak nem jut
bocsi, hogy ide a kerül a business, de elhagytam a számod
kell még a láncvédő?ha nem akkor szeretném elpakolni ha nem gond
Ennyi halhoz a topik lakóinak járna pogácsa :D
meg is van a kép
a ponty az "csak" 9,4 kg volt
26,4 kg? Vazzzeeee, gratula!
hát volt egy két nemtesco-s példány is
nem tudom minek számít, de hathatós segítségemmel a haveromnak sikerült kiszedni egy aprócska TOK-ot is , húzta a csónakot, mint ha nem is eveznék , de a végére kiderült miért volt benne ennyi bika, mert 26,4 kg volt