a külföldi származási okmányai megvannak, jó hengersor és hengerfej van rajta, a többi cucc egyben van és eredeti a festés a faridomon. pár apróság műszerfal kezelőszervek talán ac és leömlő is van. igazából a blokkot szeretném a B zx9-be rakni, ugyebár az a blokk gyenge megbízhatóságú, azaz ha veszel egy B kawát érdemes előbb szétborítani és csak aztán megkérdezni mit tud. ez igaz lehet a zxr-re is ott is lehetnek leélt példányok amit csak kérdeztek de nem tartottak karban. ahogy írod hogy 50-200 a zx7 blokk ára ez igaz a B zx9-re feltéve ha hajlandó valaki annyi pénzt borítani egy már szinte értéktelen motorba. van olyan vevő aki az átírási illeték hallatán remegve húzza el a csíkot, és van aki egy nem precíz szerelő munkája nyomán kukába dobhatja az addig üzemképes blokkot. felmérem hogy a két blokk méretei azonosak-e sztán látjuk majd mi lesz a sorsa. motorhibás zx7 nem sok akad a piacon, talán egy két viseletes zxr-t lehetett találni a szezon elején, ami viszont nem kompatibilis azaz a zx7 blokkot nem tudod a zxr-be rakni.
A blokknak elég szubjektív ára van, láttam már 70ért is meg 200-ért is, a karbi az olyan 20-25 körül van ha nincs szétkopva, a villára meg a seggére nem nagyon tudok mit mondani. Mit lehet tudni a blokkról?
Az nem jelent semmit. Volt az enyém is évente. Még is az utolsó tudta megcsinálni. O ringek cseréje és szerintem sokkal jobb lesz, új nem lesz, de használható igen! Diniék vágják ezt!
Hello! Köszi a hozzáértő hozzászólásokat,volt szerelőnél,karbitisztítás,szinkron,ugyanolyan mint volt.Van még egy motorom bontva,azon is van karbisor,Dunaújváros közelben van oda fogom vinni.Köszi mindenkinek,alkatrészt kerestek,nekem is van pár dolog.Ahol most volt a motorom,közölte hogy blokkcserés volt a gép,és az r-es blokk van benne.Lehetséges hogy ezért nem stimmel valami.Üdv!
hiba lenne a mátrixban
Az email címedre már próbáltam írni.