Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még a jobb oldal idom megvan!
Áh ennyit nem adnék érte én sem 6000-ért a tied!
A jobb 17-es a bal 22-es
Urak!
Segítség kellene. Csak hétvégén tudnám megnézni, de most kellene tudnom: az első kerék tengelyéhez milyen méretű imbuszkulcs kell (jobb illetve bal oldal) ? 22 v. 24mm ?
Szerdát még átrágjuk...Ha úgyvan hogy mivan időben értesítelek,ha nem,akkor is E
Köszi nem tudom eldönteni hogy hogy nézne ki vele de keresek olyan hetest amin ilyen van és eldöntöm...
Úgy tudnánk összefutni hogy szerda csütörtök vagyok itthon, csütörtök este megyünk veszprémbe, nem tudom mikor érek haza, szerintem vasárnap. Szerda este? Vagy lejöttök Veszprémbe...
Csokika!

Jövő hét végén össze szaladhatnánk fehérváron,beülni valahova,vagy biliárd,és még ki tudja mi.Szerda reggel végzünk melóval,onnantól szabad foglalkozás hétfőig...Szóval úgy tűnik ez az évszázad üzlete!
pedig tőled kaptam a receptet
így jónak néz ki , de majd le kell tesztelni használat közben is
Csokis mester! lebontod a motorod? idomokat is eladod?
van egy pár origi kicsi háromszög indexem,sárga és fehér üveggel,és két féle hosszu szárral! ja és nem ledes! sose volt bekötve.
Vmiért nem tudtam a mail címedre levelet küldeni!Néztem minden fele gyári indexeket és arra jutottam 9000 pénz így megúszod egy tizesből postával eggyütt.
Véleményt kérek kormány + befogó,milyen?
Kicsit bogaras az ára 7000 pénz én is ennyiért vettem.
Aham ez az kell is
De szép moha, honnan van?
Írj egy mailt, aztán ha oké minden, akkor felhívlak a részletek miatt.
f2tommy@gmail.com
Hali plexiről képet tudnál feltenni ide , köszi
meg persze hogy mennyi az ára
Te cimbi figyu! A sütőformában az a kalács már megpenészedett
na erről beszéltem, szerintem te is erre gondoltál
aham,hívj fel ha kell!
Hátsó irányjelződ is van, hosszúszárú?
sajnos eladó!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx-7r_ninja
-5951314
meg fejidom tartó konzol!