Urak!
Segítség kellene. Csak hétvégén tudnám megnézni, de most kellene tudnom: az első kerék tengelyéhez milyen méretű imbuszkulcs kell (jobb illetve bal oldal) ? 22 v. 24mm ?
Úgy tudnánk összefutni hogy szerda csütörtök vagyok itthon, csütörtök este megyünk veszprémbe, nem tudom mikor érek haza, szerintem vasárnap. Szerda este? Vagy lejöttök Veszprémbe...
Jövő hét végén össze szaladhatnánk fehérváron,beülni valahova,vagy biliárd,és még ki tudja mi.Szerda reggel végzünk melóval,onnantól szabad foglalkozás hétfőig...Szóval úgy tűnik ez az évszázad üzlete!
Vmiért nem tudtam a mail címedre levelet küldeni!Néztem minden fele gyári indexeket és arra jutottam 9000 pénz így megúszod egy tizesből postával eggyütt.
Segítség kellene. Csak hétvégén tudnám megnézni, de most kellene tudnom: az első kerék tengelyéhez milyen méretű imbuszkulcs kell (jobb illetve bal oldal) ? 22 v. 24mm ?
Jövő hét végén össze szaladhatnánk fehérváron,beülni valahova,vagy biliárd,és még ki tudja mi.Szerda reggel végzünk melóval,onnantól szabad foglalkozás hétfőig...Szóval úgy tűnik ez az évszázad üzlete!
f2tommy@gmail.com
meg persze hogy mennyi az ára
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx-7r_ninja
-5951314