Neked legalább van munkahelyed.Nálunk komoly leépítés volt,ezért szerintem nekem véget ért a motoros szezon.(kellene gyertya,de arra sem merek beruházni,nemhogy tankolásra)
Tekintve hogy 12 és 13h között indulok Fehérvárról, és megállunk az üvegtigrisnél, szerintem 15h körül vagyunk Dobogókőn. Ha gondolod csörgök, ha elindulunk üvegtigristől, onnan Csobánkán át egy 40 perc az út kb.
Jaje!Én is melózok péntek este...Kawa Kanyar is azon a környéken lesz,de mint írtad te is, nem kívánok én sem csatlakozni most hozzájuk.Szombaton csörögjél ha már kb beszédképes vagy : O)) MÁS: Ha addig ráér nikinek az óra,akkor majd ott neked átadom a motyóját!
Mivel péntek éjjel még dolgozok, ezért olyan 12-13h felé indulok, Bicske felé megyek, onnan Tinnye, Csobánka, Dobogókő, aztán szerintem Egom, Tbánya. Visegrádra nem akarok elmenni, sok lenne 3 óra alvás után
Ez a motor egy tatai srácé volt,és full gyári állapotban volt meghirdetve.A szalonban állást én is hallottam az akkori gazdájától.Nem tudom mi a véreres tajtéknak kellett szétkaszabolni az elejét.Nagyon csodás lett.........
Egrus meg mit keres ott?