Csak célszerszámmal lehet szakszerű munkát végezni és tényleg meg kell előzni a kézremegést. Főztünk finom szilvát,jobb lett mint a körte pedig az sem volt gyenge!
Az asszonyomnak nincs jogsija és a motor bütykölés(na meg pálinkázós-kapcsolattartás) sem köti le,már csak azért sem mert a felét sem értené mivel ázsiai
Kecsegtető ajánlat
Valami privát elérhetőség a részletek tisztázására?
Ui:ha nem lennék akkora sz@rban,mint vagyok,akkor nem lejmoltam volna gyertyákat...tök ciki,és nagyon kellemetlenül is érzem magam miatta. Dunaújvárosi kirándulás megfontolandó ilyen helyzetben,de azt hiszem nem lesz más választásom
Ez nálam is megesik, pedig szinte újak a szelepek. Makacs jószágok ezek, de egy revíziót megér. Guroéknál jó hangulatban megejtjük egy kis pálinkával egyetemben, azt megint lesz szelephézagállítás feszítővassal :)
Gyertek nyugodtan szeretettel várunk! Tujának gyökere még megwan azt kéne kiszedni me apu leszakította majdnem suzuki lökhárítóját szóval lehet benn marad aféle csapdának . Mis ha szeretnéd, hogy mi csináljuk vasadat, akkor itt email címem d.csapo86@gmail.com vagy telefonszámom 20/465-9958, mondod mit szeretnél adok árajánlatot, és eldöntöd. Ill. Egy teljes átnézést is csinálunk gratisba és elmondjuk, mi az amit kell rajta cserélni mi az ami ajánlott és arra is kapsz árajánlatot. És csak azt csinálunk amit szeretnél se többet se kevesebbbet.
megkereslek privátban
Valami privát elérhetőség a részletek tisztázására?
Ui:ha nem lennék akkora sz@rban,mint vagyok,akkor nem lejmoltam volna gyertyákat...tök ciki,és nagyon kellemetlenül is érzem magam miatta. Dunaújvárosi kirándulás megfontolandó ilyen helyzetben,de azt hiszem nem lesz más választásom