Tomikám ezt mindenképpen vásárold meg, ha a kedves hölgy időt, pénzt és energiát nem sajnálva létrehozta ezt a nagyszerű művet!
Tényleg, ha megrendeled a2-ben akkor mekkora borítékban küldi? Lehet választani, hogy hányszor hajtsa félbe?
A gyári meg 40/oldal...én ilyennel egyszer már befürödtem. Féktárcsával is benéztem, amire azt mondták hogy olyan anyagból volt, mint a Lucas. Egy ringezés után tányérosra vetemedett.
Akkor kb. 100e nél csere érett? :)
Gondolom a gyári 12db karmantyű és 12db porvédő vagyon lesz :(
Most épp fejidomot legózom össze, pótolom ki kis idomdarabokból....
Tegnap vettem 10db izzót(index,üres,olaj,távolsági)+műszerfal világítás+helyzetjelző.Ez is egy ezres volt GE(volt Tungsram) márkából.
Tükörtartókonzolt reggel lefújtam, nem tudom mi a gyári színe de ezüst lesz.Persze felcsiszoltam,mert volt rajta fekete,ezüst,sárga,szürke színből már minden....
Elsőfék tömítésben nincs alternatíva. Nekem gyártottak hidraulikások összesen 13 dugattyúra 35-ért, de az első fékben egy évet sem bírt, a többit meg kevésbé éri igénybevétel. Utána vettem egy keveset futott bontott nyerget egy könnyű 6osról, azon még nem volt szénné pirítva. Csak gyári! Egyébként a manual előírja a karmantyúcserét x km-enként.
Vákumcsövekre lévő "gyorsbilincs" hol kapható? Csak a gyári?
Kötőelemboltban valahol?
Voltam autósboltokban és a többségben a vákumcsövek miatt is csak lestek rám mikor vittem mintát, hogy ilyen kell métere....
Tükörügyben majd hívlak szerdán v. csütörtökön, kérdés mennyi meló lesz bent....
Első fék tömítőgyűrű és porvédő ügyben volt azóta fejlemény valakinél? Olyan ami olcsó és tartós meg faszán működik?
km/h kihajtó csiga mivel egyezhet meg, másik Kawákkal?
Ha idomot csak egy részen akarok festeni nem telibe a matrica miatt hogy kellene legjobban?
-hol kevertessek ki festéket
-lakkozással meg festéssel és csiszolással valami tanács, hogy ne látszódjon a nem telibe teljes fújás?
Van egy nagyon törött idomom azon tudok gyakorolni mondjuk :)
Na igen én is mértem,alapjáraton fények kikapcs 14volt,tompitott bekapcs 15,6volt.
Ukawa kollega! te cnc kollega vagy? én most tanulom és szeretnék gyakorlat helyet. tudunk rola bizniszelni?
ha van egy kis időd kérlek
egy páran ezt használjuk, csak ajánlani tudom.
érdeklődj F2Tom-nál, mert ő szokott kedvező áron szerezni
Tényleg, ha megrendeled a2-ben akkor mekkora borítékban küldi? Lehet választani, hogy hányszor hajtsa félbe?
Esedékes lesz az olajcsere lassan a motorba , érdeklődnék ti milyen olajat használtok?
http://data.hu/get/5714919/201...
http://data.hu/get/57
14927/201...
http://data.hu/get/5714931/201...
az uccsó kép........
Innen
Gondolom a gyári 12db karmantyű és 12db porvédő vagyon lesz :(
Most épp fejidomot legózom össze, pótolom ki kis idomdarabokból....
Tegnap vettem 10db izzót(index,üres,olaj,távolsági)+műszerfal világítás+helyzetjelző.Ez is egy ezres volt GE(volt Tungsram) márkából.
Tükörtartókonzolt reggel lefújtam, nem tudom mi a gyári színe de ezüst lesz.Persze felcsiszoltam,mert volt rajta fekete,ezüst,sárga,szürke színből már minden....
amúgy a manualban benne van hogyan is kell pontosan kimérni a töltést és a generátort
Kötőelemboltban valahol?
Voltam autósboltokban és a többségben a vákumcsövek miatt is csak lestek rám mikor vittem mintát, hogy ilyen kell métere....
Tükörügyben majd hívlak szerdán v. csütörtökön, kérdés mennyi meló lesz bent....
Első fék tömítőgyűrű és porvédő ügyben volt azóta fejlemény valakinél? Olyan ami olcsó és tartós meg faszán működik?
km/h kihajtó csiga mivel egyezhet meg, másik Kawákkal?
Ha idomot csak egy részen akarok festeni nem telibe a matrica miatt hogy kellene legjobban?
-hol kevertessek ki festéket
-lakkozással meg festéssel és csiszolással valami tanács, hogy ne látszódjon a nem telibe teljes fújás?
Van egy nagyon törött idomom azon tudok gyakorolni mondjuk :)
Igen, ha lehet küldd el a képeket! Mail címem az adatlapomon!
Ukawa kollega! te cnc kollega vagy? én most tanulom és szeretnék gyakorlat helyet. tudunk rola bizniszelni?