Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hogy ott lehuzom pirosig
jety race-re pont jó lenne
Köszi mindenkinek
Egyenesen gyönyörű!
Az a Bodis elég szarul szólhat
99% kész! Kellene egy kipörgésgátló ilyen hidegben 3 ban is forgatja a gumit
Na elmész ám a pi..ba!
Egyre szebb ez a gép!
Állat lesz ez a gép a pályán!
Ajajajaj! Tölts fel videót Zsolti! De kár,hogy már nem járok Pécsre,nagyon megnézném!
LECSEKKOLTAM SUTER kuplungot nem tudok szerezni sajna elfogyott!
Ilyen legalább csak nekem van a világon egyedül!
Hello.
Küldtem a póló árakat. :)
Képet tudsz küldeni.
ment a mail és bocs, hogy csak most
Tudom, hogy ez nem a hirdetés helye, de gondoltam megkérdezlek titeket is.Családi tragédia miatt eladóvá vált egy emelő pár ha valakit érdekel.Nem kisipari!Rendes bolti.Ha kell küldök képet.15.000 HUF a pár
gerillapolo@freemail.hu

és köszönöm szépen!
Merem ajánlani a Guro-Dénes szervízt,enyém is pöpec lett! Igaz már Ukawa cimbi élvezi az eredményét mert eladtam neki. Bánom is már egy kicsit de ez most így alakult
OK
a régi számlámról felírom mi mennyibe került alkatrészben, és részletesen a munkadíjat természetesen tételesen, hogy érthető legyen.
adj mail címet, hogy el tudjam küldeni majd az árajánlatot

Guro
ja már beszéltünk róla.
csakhogy már kivonattam télire ugyhogy egy tol-ig ár kellene,szállítással együtt.
kár itt okoskodni látatlanban..
szét kell szedni, megnézni az állapotokat, megmérni a mérendőket, karbikat takarítani beállítani, légszűrőt rendbe tenni.
a mérések függvényében pedig szelephézag állítás, szelepek becsiszolása, egy kis hengerfej rendberakás, majd össze és hangolás
e közben persze akkor már az alját is leszedném tisztítanám a belső szűrőt, ott is körülnéznék stb.
ha egyszer totál rendbe teszed akkor nem lesz vele gondod jó pár évig
ja és persze gyertyákat is ellenőrizném
ha gondolod mi megcsinálunk mindent precízen, minden értéket felírva, a cserélt alkatrészeket visszaadva stb szerintem normál áron, de erről kérdezd a többieket
üdv, GURO
na azért csak nincs mit hegeszteni. akkor már folyna mindene mindenhova.
Szelepvezető csere és hengerfej hegesztés, jobb esetben csak szelepfészek és szelep illesztés.
Esetleg talán csak hézag állítás....
Lehet elviszik egyben az egészet, ha nem akkor küldök képet róla!
Kuplungkar kompletten lehet érdekel. Képet tudsz betenni?
777? zsír. és ha bemegy egy keverőshöz,bemondja és az az lesz?
thanx
Az új ultra 300 2013-as lime 777 ez kell neki!