Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha az emlékeim nem csalnak csak generátorral együtt cserélhető a gyári
lehet hülyén hangzik, de 1 zsiguli fesz. szab is megfelel a célnak 580 HUF brutó kell 1 kapcsolási,egy multi méter meg 1 kis vezeték
vagy egyszerűen csak küldjem el a bekötésről készült képeket?
Köszi!:-)
Sziasztok,

ZX-7 töltésrendszere mennyire szokott meghibásodni?
Azért kérdem, mert barátom 7-esében elment a folyadék az akksiból. Rámértünk járó motornál az akksira és 16 volt körüli a töltőfesz, ami nyilván nem egészséges.

Ismert hiba ez?

Feszültség szabályozót tudtok esetleg hibátlant eladót?

Köszönöm!
Ok. Ha megoldható, akkor erre a dologra majd visszatérünk később.
Üdv a klubban!
Sziasztok!
Új sporttárs vagyok! Nem régen jutottam hozzá egy kicsit leharcolt géphez de az a tervem h teljesen felújítom. Lenne pár kérdésem remélem tudtok segíteni benne.
Szükségem lenne pár alkatrészre mint pl. fejidom, balos oldal burkolat , gyári idomcsavarok. Előre is köszi! Barna
Akár lehet is.
Jut eszembe! Télen akarok marni egy felső villahidat. Nincs valakinek kölcsönbe míg leméretezem? Természetesen utána sértetlenül visszajuttatom. Csak előre gondolkozom kicsit.
Elindítottam kicsit a zöldeket és úgy veszem észre, hogy a hetes az ász . Pedig a hatost sem kevésbé szeressük
06306244747
már azt hittem sosem ér oda
az a nemsoká bekövetkezett
majd lerendezzük vmikor vhogy
Üdv! Találjatok 1 közös ráérős napot vagy kettőt csak összehozzunk vmit
Parasztgazdálkodás van, pecázás, többit nem tudom még.
hello,
nekem szombat kertezés, vasárnap meló és még kedden is
max du-onként kerülök majd itt egy kicsit, ahogy az idő engedi majd, sorry
Tudsz még olyan méhviaszt szerezni, amilyet nekem hoztál anno?
Kiderül, egy biztos, péntek éjjel még dolgozok, meg lehet nem lesz autóm hétvégén...
Megeszi, a motoros meg megissza! Na mi van jöttök pálinka kóstolóra? Guro,Tomika neked is szól
Ha jól látom ez a gumigyár parkolója, csak azt nem értem, hogy hogyan mentél egyszerre kocsival és motorral is dolgozni, meg nem is mondtad, hogy raktál ilyen kockás dekort az audira.
nekem még volt 1 AC pumpa ki-ki hagyogatásom meg 1 hőgomba, amit nem tudok kitekerni a hűtőből úgy be van rohadva
amúgy a fentiek is megvoltak
egy típushibája van: hogy a legszebb motor és ezért ha egyszer megfertőz, baszhatod
csak nektek készítettem a képeket, mert tudom, hogy oda vagytok a különlegességekért
Én kettőre is rájöttem már, a nagyobbik a kuplung szegecselése, a kisebbik a kiegyenlítőtartály repedése...99-től orvosolták.
Mi a helyzet az igen ígértesnek induló MZ projektel?Annyira mégsem szerettél bele a 2ütésbe?
Elöbb v utóbb megeszi!