Lenne egy kérdésem emberek , milyen méretű gumikat használtok a 7- esen
nekem a gsx-r -en 180 as racetek volt az király volt erre nem tom hogy mi lenne a jó
Kár h nem tudtál jönni, fasza volt! Ki kellett vennem a koptatócsavarokat, mert egyfolytában karistolt, így a lábtartó alja kopott, meg a kipudob sarka, mert az is leért. Valamit ki kell találnom, mert még egy pályanap, aztán kilyukad. Na meg rólam is készült a tiédhez hasonló "ujjazós" kép. Jó volt az idő, társaság, minden.. Most viszont megyek
Téged nem is kérdezlek, mert látom te inkább Koreába mész, ahelyett, hogy kihasználnád a jó időt...
Aztán csak óvatosan a rizspálesszel!
Vagy ezek nem azt isszák?
túra tempót kért a gsxr-es kolega!megkaptátok !legalább láttátok rendesen a vegetációt, nem kell mindig rohanni a kapkodás a selejt bölcsője
amúgy Hegyeshalomtól nyugatra rendszeresen ilyen tempóba közlekedünk, de az a látvány miatt van, itthon meg néha az utak minősége miatt
amúgy meg szarok a fogyasztásra
PÁV2+Belföldi árufuvarozó és autómentő,érettségi van.
Adatlapomon a hirdetésemnél írj elérhetőséget,ahol tudunk tovább beszélni.Számod megvan,mail vagy skype elérhetőség kellene.
Gyertyát tud valaki?Átmenetileg használt is jó lenne
Jók a képek!Jól mutatna az én piros vasam a sok ződség között
Ismerős,falubeli ő is : O) szoktunk együtt gurulni.Idegrohammal indult neki a motorozás,elfogyott 2 henger a busából,de aztán gyorsan úrrá lett a helyzeten és kb. 5 perc eltéréssel megérkezett ő is!
nekem a gsx-r -en 180 as racetek volt az király volt erre nem tom hogy mi lenne a jó