Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott van 1 o gyűrű Hűtőfolyadék le, az a kis vascső leköt, és mind2 oldalt van O gyűrű, 1-2 közt s a 3-4 közt.
Lejöttem a garázsba és pici vizet találtam alatta A képen látszik. Az 1.két leõmlô közt van egy csavar onnan jön. Na az mi?
Nem hangzik rosszul. +-10% nem számít,de ha több akkor gondolkoznom kell Méretek kellenek? Nem kell színes, fém színû jó lesz. Fizetés hogyan legyen?
EBC HH-t ajánlom, fékcsőben mi goodridge-ot vettünk, előre, hátra, így volt szettben anno 15 körül. A betét, is 15 körül volt a pár előre.
Fékbetét előre és fém fékcső szintén előre,esetleg hátra is. Attól függ mennyi lenne összesen. Fékbetét vmi puha,inkább sűrűbben cserélem azt,mint a tárcsát. Szóval meg tudnád nézni mennyi lenne? Köszi
Rendelek neked, csak szedd össze mi kell pontosan.
Hát még ha lemostam volna a fejidomot....
Tudnál segíteni, hogy honnan rendeljek és mi az angol nevük ezeknek?
A sárga de szép!
Kiskar jutott eszembe róla, az övé is szíp!
Mi ez a kép?
Ország 7R állományának 80% a? :)
A képeket mikor kaphatom meg?
Köszi a segítséget, szerintem jó lesz.
az utángyártott üvegszálas 1 darabból áll.csak a teljesség kedvéért
Nem is vágtam hogy nektek 2 darabból van ez a cucc...
így vagy így
csak a színe dönti el
na, megtaláltam a képet is
az első sárvédő 2 db-ból áll.
az első felét én cseréltem repedés miatt, az gyári japóból, színre fújva és 20 pénz
a hátsó fele kisebb, szerintem az olcsóbb, de kawazsolti tud benne segíteni
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy tud-e valaki eladó gyári, vagy jó minőségű utángyártott első sárvédőt. Nem baj ha használt, az meg kiváltképp jó is ha zöld:)
Van Pesten vagy környékén jó műanyagos ismerőse valakinek?

Köszi a segítséget!
kedves buczy!
Mi a fékcsövet is meg az EBC betétet is ebayről vettük. Olaj majd valamikor télen.
Csô! Ha van olaj,nekem jöhet 5L bármikor! Fékbetétet honnan szoktatok venni? Ebayrõl érdemes? Fémfékcsô?
A szerda lecsó,majd értekezünk más időpontról!Kösziheló!
Zxr 750-rôl tõltöttem fel ide nemrég olyan képet. Nézz vissza!
Kösz szépen!
hehe azzal nem lessz gond!