Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól hangzik!
Írtam egy ímélt.
Mi a Pillerrel mentettük át, egy hőpisztoly kell hozzá, meg türelem...
Miért kérded?
Motorszerelést nem igazán vállalok kevés idő miatt, max apróságok(Így is 3maszek lenne most is).
Ha meg rajtam akarsz segíteni elutazok bárhova vonattal ingyen.
Esetleg mocis találka miatt akkor műszakira tuti nem lesz pénzem ebben a hónapban így max vonattal néznék el ha jut idő.
Amúgy Szolnok-Cegléd között kis faluban ami ismertebb nagyobb város a térképen.
hát pont most írtad le, hogy adagolhatatlan , akkor miért kérdezed, hogy mi a baj vele
Szeva.
Nehéz átmenteni a búrát?
Ja meg vifilkaszte forint lenne?
Kawabiker zxr te hova valósi vagy ?
elsőre miért fikázzátok a ferodo ikszracot? Ez a brembó ennyivel jobb? Vagy a gyári? Más 5let?
Nekem ikszrac bevált,fog, mint a barom 2cer taknyoltam is, olyan hirtelen fog,szinte adagolhatatlan!
?
-tükör?
-kislánckerékanya?
-meg kellene még sok apró biszbasz, nincs senkinél bontva 7r?
Fék és kuplung kar hibátlan gyári?
(Kuplung karom ici-picit görbe,m fék karom picit karcos), azok mehetnének így 1pár tartaléknak.

YUASA aksi hol a legolcsóbb? Senki nem tud lista ár alá kedvezményt?
Eddig amit mondtak 19helyett 15, de jó lenne 10-12ért....
annyimért meg csak rider van attól óckodok.....

háétra legeslegeslegolcsóbb fékbetét?Akár használt is ingyé?
Csak összejön vmi parádé!
Nekem azon a hétvégén egy nap biztos foglalt, de jó lenne összehozni valamit. Megdumáljuk!
Ha gondoljátok,gyertek el falura! Guró már megtapasztalta a helyi arcok hozzá állását a pálinka nevű italhoz. Okt.20 szombat apósnál disznóvágás,hosszú hétvége,esetleg lehet vmit kombinálni
Csak már lennénk ott
Távot megoldjuk
Ja, nem gond a táv, már van mivel menni
Na akkor hol mikor?
Nekem van egy fölös lámpatestem, csak a búrát kéne átmenteni, ha nem tudtok megegyezni. Van egy komplett ép lámpám is, de az jól jöhet még tartalék gyanánt.
Cső.
Az első lámpára tudnál mondani egy baráti árat
Ja projektoros?
Basszameg Guro elfelejtettem feladni azt a szart.Rengeteg más dolgom volt,de holnap vagy legkésőbb holnap után tuti feladom
Első lánckerék rögzítő anya!
Hol kapható SOS -ben?
Akár bontott is!
Tudom hívjam körbe összes bontót és tuti legtávolabbiban lesz.....
Valakinek nincs bontva 7r?
Kellene km/h meghajtó csiga!
Esetleg egy hátsófékbetét ami még műszakin átmegy, mind1 milyen márka.
Valaki régen linkelt egy weboldalt ahol olcsó a tükör, még a piros van fent egyik oldalt, megmondanátok a linket?
Vagy jobboldali gyári bontott tükör szép fekete 98as?
Még az a szerencse,hogy ilyen közel lakunk egymáshoz De azért vmit össze kombinálhatnánk, én meg tartozom 1 somlói borkóstolóval
Bármikor
Mikor vagytok szabadok?