Aztán meg elgurult a gyógyszerem és jött a Kawasaki ZX-12R, majd Kawasaki ZXR750RR, Kawasaki ZX-7R, Kawasaki ZZ-R 1100, Kawasaki ZX-12R, Kawasaki ZX-9R.
Mindezek ellenére nem hinném, hogy márkafüggő lennék
Normális vagyok! Megmondták a hangok a fejemben
Én nem igazán nyomtam ezt a létrázást, hogy kezdjük a kis köbcentitől és haladjunk a nagyok felé műsort. Első motorom egy 750-es kawasaki volt. Mégpedig egy piros-fehér színű 1988-as Kawasaki GPX 750R. Egy álom vált valóra vele, mert sokat és keményen dolgoztam érte és egyetemistaként fülig ért a szám. Erről most nem találtam hirtelen képet, de a neten felleltem egy hasonlót, amelynek a felnije szintén fehér színűre van fújva, mint ahogy én is megvariáltam az enyémet.
Második motorom egy vatta új 2000-es Kawasaki ZX-7R volt. Na az aztán kapott csecse-becséből rendesen. Nagyon imádtam! Igazi racing kis gép volt 140 ló feletti teljesítménnyel Mr. Muzzy üdvözletével Hmmmm.........
Akkor elárulom, hogy 7 évesen is így nézett ki, csak gomba séró...
képet nem rakok fel, mert azon én is botrányosan nézek ki a pisztáciazöld bársonynadrágomban
Tom! A régi képhez képest semmit nem változtál
A fényezés azért überfrankó a régi hondán, még Rotti idei gépén is jól mutat
Én meg majd este keresek képeket
Olyan hangja volt, hogy mikor mentünk valahova csoportosan,nekem kellett menni leghátul mert nem bírták elviselni a hangját.Az utolsó kép pedig hát... 1873-ból való talán,de már nem emlékszem pontosan
Mindezek ellenére nem hinném, hogy márkafüggő lennék
Normális vagyok! Megmondták a hangok a fejemben
Második motorom egy vatta új 2000-es Kawasaki ZX-7R volt. Na az aztán kapott csecse-becséből rendesen. Nagyon imádtam! Igazi racing kis gép volt 140 ló feletti teljesítménnyel Mr. Muzzy üdvözletével Hmmmm.........
képet nem rakok fel, mert azon én is botrányosan nézek ki a pisztáciazöld bársonynadrágomban
A fényezés azért überfrankó a régi hondán, még Rotti idei gépén is jól mutat
Én meg majd este keresek képeket
Csak az a baj hogy szeptember közepén megyünk legközelebb haza,hogy meg tudjam nézni.
Olyan hangja volt, hogy mikor mentünk valahova csoportosan,nekem kellett menni leghátul mert nem bírták elviselni a hangját.Az utolsó kép pedig hát... 1873-ból való talán,de már nem emlékszem pontosan
A honda topic máshol van ám Tomi!