már mind a 605 egységem eladható státuszban van
most tettem fel eladásra 5 egységet, hogy lássuk hogy megy ez, meg ezzel elvileg 100 fölött lesz és le tudom majd venni a kártyáról
mi december 17-én megyünk 10-en vagyunk elvileg. 1 órára szoktuk kivenni a pályát 5 gokarttal, ha esetleg jönne még 5 ember akkor lehetne 1.5 óra s mindenkinek lenne 3*10 vagy 2*15 perce 6600 pénzért/ kop
de ha úgy gondoljátok mehetünk külön 1 más alkalommal, én szívesen megyek még 1*
Üdv, gondoltam írok vmit én is. Hátha úgy járok mint Orbi cimbi! Mindig olvasom a hozzászólásokat. Sok érdekes nem történik erre, a gépem se volt beindítva a szezonzáró tali óta kezdek is aggódni érte. Mentek gokartozni? Győrzámolyon van 1 kétszintes pálya, decemberben megyünk kipróbálni.
Én is hirdettem a motorom, és csak a használtautó statisztikája szerint nézték meg 4500-an. Mivel egyetlen egy komoly érdeklődő sem akadt, így levettem, nem ajándékozok meg senkit a gépemmel. Úgy döntöttem még egy évet lenyomok vele, és gyűjtök pénzt, hogy meg tudjam majd toldani, és akkor tényleg egy ajándék áron fogom meghirdetni, hogy elmenjen.
Sajna ez van, senkinek sincs pénze motort venni...
Bocsi, hogy bepofátlankodtam ide, de adams006 kolléga miatt olvasgatom a zx7r fórumot is. Igaz lehet én többet olvastam már erről a típusról mint Ő, szegény nagyon elfoglalt
Rövid telet kívánok mindenkinek!
most tettem fel eladásra 5 egységet, hogy lássuk hogy megy ez, meg ezzel elvileg 100 fölött lesz és le tudom majd venni a kártyáról
Tomika, ha vagy hívj a cumók miatt!
de ha úgy gondoljátok mehetünk külön 1 más alkalommal, én szívesen megyek még 1*
Kurva jó ez a 2 szintes téma!
akkor asszem lebuktunk
Sajna ez van, senkinek sincs pénze motort venni...
Bocsi, hogy bepofátlankodtam ide, de adams006 kolléga miatt olvasgatom a zx7r fórumot is. Igaz lehet én többet olvastam már erről a típusról mint Ő, szegény nagyon elfoglalt
Rövid telet kívánok mindenkinek!
Jobbulást,gyors láábadozást!