érdemes meglesni a 2012-es biztosítási díjakat
még azzal a 30%-os adóval is egy kicsivel kevesebb lesz , persze minden kieső fillért beszednek a mocskok az üa árakon
baloldalt van a vízpumpa alul, annak az alján van egy hatlapfejű csavar, azt kitekered, sapka levesz, azt már tódul is. Le szoktam venni a balos vízcsövet is, mert lejjebb van mint a csavar.
Üdv mindenkinek.
Meg tudná mondani valaki hogy kb hány liter hűtőfolyadék kell egy cseréhez.Mer le akarom cserélni de nem tudom mennyi kell bele.
Köszi
Én 2000-ben ott vettem első nagymotoromat egy 87-es TZR125-öt. 220 vagy 245 volt, nem is tudom, hazafelé összefosta magát a főtengelyszimmering, garanciában megcsinálták, korrektek voltak. Akkoriban még nem ment ez az aranyásás, de azért nem voltak már akkor sem a legolcsóbbak.
manual-ban néztem van 2.0, 2.3 és 2.6 os fém lamella
na nekem 2db 2.6-os kell meg 6db 2.3-as
Szerencsére mi lendületben vagyunk! Mit értesz azon hogy elkerül ?
még azzal a 30%-os adóval is egy kicsivel kevesebb lesz , persze minden kieső fillért beszednek a mocskok az üa árakon
Még tavaly vásároltam shell-es hűtőfolyadék koncentrátumot az akarom elhasználni.
Meg tudná mondani valaki hogy kb hány liter hűtőfolyadék kell egy cseréhez.Mer le akarom cserélni de nem tudom mennyi kell bele.
Köszi
te még vagy?mármint ivanics-féle mozgolódás elkerült téged?
üdv