Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv,

Csak mellékesen, ha érdekel valakit egyben:
légszűrőház
lánckerék burkolat (blokkhoz)
komplett blokk - nem papíros - utolsó indításáról írtam régen

váz - nem papíros
villahidak
villa
két lengővilla
himbarendszer
valamennyi gyári csavar
segédváz és egyes elemek (pl. akkutartó)
idomszett
karbon kevlár egyszemélyes ülésidom
ram air egyes alkatrészei

kipufogórendszer - dob nélkül, egy slip-on van, de nincs az árban

újszerű felnik, rajtuk:
-gyári új mérethatáron belüli első, újszerű, de már nem az új paraméterű hátsó tárcsa
-új slickgumik
-zajcsillapító gumik
-használt hátsó lánckerekek
tengelyek
hátsó féknyereg+munkahenger
Üdv Mindenkinek!
Úristen durva képek a karbisorról lehet az én 7esembe is hasonló lehet a helyzet, mert a csavarok érintetlenek. Tavasz elején nagytakarítás lesz,sok más javítással! Kiváncsi leszek majd a felújított megpöckölt vasra! Remélem arról is érkeznek majd képek és talán videók is!
Ez törvényszerű, amíg nem kell annyira elkarburálni, hogy 9l legyen a fogyasztása, addig nincs gond.
na pont ezért tettem fel a képeket, hogy te is megmond a frankót
hát ez van, így lesz összerakva, de azért megnyugtathatsz, hogy ez még nem a vég
A 3. képen gyönyörűen látszik a hiba, amit emlegettem. A fekete koromnyilak a tengely felől.
és akkor a többi részlet
és mindenki tanuljon a leckéből: nem szabad hogy ilyen állapotok uralkodjanak szeretett gépsárkányunk dolgaiban
Olyan mindig van bátyóó 1-1 csavar mindig makacs!
homokozó
szopás volt, de megoldottuk Dini tesóval
hát persze hogy 16 ból legalább 2 nem adja magát könnyen
Karaj nagyon tesa!
Talán ez itten?
és fémfékcső a mtoromra? gsxf 750
Talán ez!
kösz az infót, csekkoltam és lesz vmi
basi, GSX750F-re tudsz ajánlani bubis vagy dupla bubis plexit?
Fém fékcsövet ettől érdemes venni!
Jó minőségű! És az ára sem vészes!
Ebay
Engem ki ne felejts bátyó! tudod nekem ezüstben kellene vagy fekete
OK érdekel a dolog, de majd a segítségeteket kérném, mert bár ismerem az ebay-t, de még nem rendeltem semmit róla
én ebay-röl rendeltem 2 éve a zöld szettet tokkal vonóval 16 ba a goodridge-től
Még a karbit holnap bontom szét még abba lehet kell valami, pl úszóház tömítés, ill a keverékszabályzó csavar alá az alátét és o gyűrű nem tudom milyen állapotban vannak. De holnap este véglegesítünk! Nincs kapkodás csak nyugodtan!
ok
csak semmi kapkodás , a lényeg a precizitás
Elkezdtem összeszedni, de nem lesz időm befejezni, holnap megcsinálom és elküldöm nekik.
Ebay. Ugyan az enyém nem zöld, de kb 15ért rendeltük a Goodridge szettet előre hátulra, akkoriban volt 22 körül egy szett csak előre...
Ha olyan gumit akarsz, ami mindenhol tapad, akkor ajánlom a Dunlop D211GP Racer-t. 2komponensű, a közepe keményebb. Próbáltam elég sok fajtát, Metzeller Racetec, Rennsport, azok nagyon jó gumit, de elég hamar fogynak. Volt Continentalom is, azt nem ajánlom, A Pirellik szintén gyorsan fogytak nálam. A profiljáról annyit tudok mondani erről a d211-ről, hogy ennyire jól semmivel nem fordult még. 5500km-t mentem vele utcán és pályán összesen, és még 3mm hús van rajta.
Én Bridgestont ajánlok. Ha kell több infó adatlapomon elérsz!
Szia!
Én Dunlopban vagy Bridgestonban tudok neked segiteni. Ha érdekel adatlapomon elérsz!