Csak mellékesen, ha érdekel valakit egyben:
légszűrőház
lánckerék burkolat (blokkhoz)
komplett blokk - nem papíros - utolsó indításáról írtam régen
váz - nem papíros
villahidak
villa
két lengővilla
himbarendszer
valamennyi gyári csavar
segédváz és egyes elemek (pl. akkutartó)
idomszett
karbon kevlár egyszemélyes ülésidom
ram air egyes alkatrészei
kipufogórendszer - dob nélkül, egy slip-on van, de nincs az árban
újszerű felnik, rajtuk:
-gyári új mérethatáron belüli első, újszerű, de már nem az új paraméterű hátsó tárcsa
-új slickgumik
-zajcsillapító gumik
-használt hátsó lánckerekek
tengelyek
hátsó féknyereg+munkahenger
Üdv Mindenkinek!
Úristen durva képek a karbisorról lehet az én 7esembe is hasonló lehet a helyzet, mert a csavarok érintetlenek. Tavasz elején nagytakarítás lesz,sok más javítással! Kiváncsi leszek majd a felújított megpöckölt vasra! Remélem arról is érkeznek majd képek és talán videók is!
Még a karbit holnap bontom szét még abba lehet kell valami, pl úszóház tömítés, ill a keverékszabályzó csavar alá az alátét és o gyűrű nem tudom milyen állapotban vannak. De holnap este véglegesítünk! Nincs kapkodás csak nyugodtan!
Ha olyan gumit akarsz, ami mindenhol tapad, akkor ajánlom a Dunlop D211GP Racer-t. 2komponensű, a közepe keményebb. Próbáltam elég sok fajtát, Metzeller Racetec, Rennsport, azok nagyon jó gumit, de elég hamar fogynak. Volt Continentalom is, azt nem ajánlom, A Pirellik szintén gyorsan fogytak nálam. A profiljáról annyit tudok mondani erről a d211-ről, hogy ennyire jól semmivel nem fordult még. 5500km-t mentem vele utcán és pályán összesen, és még 3mm hús van rajta.
Csak mellékesen, ha érdekel valakit egyben:
légszűrőház
lánckerék burkolat (blokkhoz)
komplett blokk - nem papíros - utolsó indításáról írtam régen
váz - nem papíros
villahidak
villa
két lengővilla
himbarendszer
valamennyi gyári csavar
segédváz és egyes elemek (pl. akkutartó)
idomszett
karbon kevlár egyszemélyes ülésidom
ram air egyes alkatrészei
kipufogórendszer - dob nélkül, egy slip-on van, de nincs az árban
újszerű felnik, rajtuk:
-gyári új mérethatáron belüli első, újszerű, de már nem az új paraméterű hátsó tárcsa
-új slickgumik
-zajcsillapító gumik
-használt hátsó lánckerekek
tengelyek
hátsó féknyereg+munkahenger