Gumi kopása kizárt hogy ilyet okoz. Az első gumi nyomása 2.8bar a hátsóé 3.0 barnak kéne lenni. A gyári állítócsavarokkal nem tudsz olyan drasztikus állítást végezni, hogy ennyire megváltozzon a geometria. Akkor lehetséges, ha az első villák fel vannak húzva a villahidakban,szóval le van téve az eleje, vagy a segge fel van emelve.
Most így fejből nem tudom hogy áll az első telónak a részei de az tuti hogy keményítettem a rugón is meg a szelepeken is de egy nagyon picit lett jobb de még mindig beesik. A guminyomással is szórakoztam, persze minden benzinkúton 0.2-0.4 bár különbség volt, de az 1.6 tól a 2.2 ig mindent kiprobáltam és az se jött össze!
Most hogy mondod a szervíz után lett cserélve a hátsó gumim de az elsőt nem cseréltem de az össze gumi racetec! lehet hogy jobban kopott az első mint a hátsó és nem egy forma kopás van rajta és ezért eshet be az eleje ?
Arra tudok gondolni, hogy vagy nagyon be van ejtve az eleje, vagy fel van emelve a segge. Nem állítottál a hátsó gátló tetején a csavaron? Gumik mérete? Főleg a per érték számít.
Az első villa gyári pozícióban van befogva? Előfeszítés (magasság) állító csavarod hogy áll, hány gyűrű látszik ki a villa tetején? Csillapító csavarok hogyan vannak betekerve?
Skacok még egy nagy kérdésem van! Kicsit erő lesz szóval előre bocsi! :D
Lényeg, hogy nem régiben cseréltük az első villában a szimeringeket, olajat és tök jó lett meg minden DE megváltozott a motor kezelhetősége! Beesik a kanyarba az eleje nagyon, majdnem hogy vissza fele kell húzni egy nagyobb kanyarba. A Lime Partyn szenvedtem is vele elég sokat de viszont a gumikép az meg nem rossz. (amennyire értek hozzá!) Mi lehet a gond? A szerelőbe 100% ig megbízok nem 1x csinálta már a motorjaimat és még egyszer sem baszott át sőt elég sokat segít!
Itt egy kép a Lime Party utánról!
Valaki valami okos ötlet ?
Stabilitási gondot nem okoz, csak ha odabököd a gázt, akkor csattanik jó nagyot a lánckerék, mert nincs ami csillapítsa. Csak gyári van belőle, kb 10eft az ára.
Az enyém nem ugrál
Lenne egy kérdésem,talán vki tudja. De lehet egyértelmű is.
Stabilitási gondokat okozhat a hátsó keréknél a gumibakok(vagy himba?) -nem tudom mi pontos neve- kopása?
Honnan lehet beszerezni ilyet?
hát eddig elment normál fogyasztással, ráadásul amit már mondtam, hogy rosszul összeszerelt 2 es tűvel, ami el is görbült
remélem ez a nagytakarítás meg az a kis hengerfej okosság ismét visszaadja a régi élményt
Srácok még egy kérdésem van hozzátok remélem tudtok okosat mondani! :D
Már 4 éve nállam van a 7 es és azóta ilyen a műszerfal. A videó végén jól látszik a fordulatszámmérő késése és belassulása! Ez mitől lehet, vagy nektek is van hasonló problémátok? Valaki valami okosat tudna mondani ?
Helló!
Engem a Ram Airos része érdekelne! Az idmotól a levegő szűrőig elmenős része érdekelne. Ha minden tartozék megvan hozzá akkor biznyákolhatunk! :D
Most hogy mondod a szervíz után lett cserélve a hátsó gumim de az elsőt nem cseréltem de az össze gumi racetec! lehet hogy jobban kopott az első mint a hátsó és nem egy forma kopás van rajta és ezért eshet be az eleje ?
Lényeg, hogy nem régiben cseréltük az első villában a szimeringeket, olajat és tök jó lett meg minden DE megváltozott a motor kezelhetősége! Beesik a kanyarba az eleje nagyon, majdnem hogy vissza fele kell húzni egy nagyobb kanyarba. A Lime Partyn szenvedtem is vele elég sokat de viszont a gumikép az meg nem rossz. (amennyire értek hozzá!) Mi lehet a gond? A szerelőbe 100% ig megbízok nem 1x csinálta már a motorjaimat és még egyszer sem baszott át sőt elég sokat segít!
Itt egy kép a Lime Party utánról!
Valaki valami okos ötlet ?
Lenne egy kérdésem,talán vki tudja. De lehet egyértelmű is.
Stabilitási gondokat okozhat a hátsó keréknél a gumibakok(vagy himba?) -nem tudom mi pontos neve- kopása?
Honnan lehet beszerezni ilyet?
karburálás után meg meglesz az első "körbejárós" vidi is
remélem ez a nagytakarítás meg az a kis hengerfej okosság ismét visszaadja a régi élményt
Gyári idom csavarod is van?
Már 4 éve nállam van a 7 es és azóta ilyen a műszerfal. A videó végén jól látszik a fordulatszámmérő késése és belassulása! Ez mitől lehet, vagy nektek is van hasonló problémátok? Valaki valami okosat tudna mondani ?
Engem a Ram Airos része érdekelne! Az idmotól a levegő szűrőig elmenős része érdekelne. Ha minden tartozék megvan hozzá akkor biznyákolhatunk! :D