Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

leméretem én is majd.mehetnénk együtt.kíváncsi vagyok 100ekm után mit teljesít :)
Ok, fasza. Én szerintem szombaton nyomok egy levezető motorozást.
na ott a kipu is és a szívótorkok is
amin lehet finomít, ártani nem árthat vele
az árról csak annyit, hogy baráti
amúgy meg 1-es 4-es dugó megpucolva, hát volt rajtra ráégett dzsuva rendesen
hétvégén összegzem a rendelési listát és értekezünk
Egy két kép a régi feszítőmről, látszik hogy viseltes...
Kihoztam a gépet ma egy utolsó pucerászásra, meg körbenéztem mi mennyire van elfogyva és egyik szemem sír, a másik nevet. Mindkét gumim 3mm-en van 5ekm után, a fékbetétjeim ránézésre újnak tűnnek... Nem értem, vagy kevés volt idén a pálya, vagy kezdek öregedni . Télen csak a kötelező olajak, szűrők lesznek cserélve, pucolva, úgyhogy az esztétikára fogok rámenni végre. Viszont ebből a d211gpracer-ből biztosan szerzek még egy garnitúrát...
Érdekel a téma! Megadod majd az elérhetőségeit?
Köszi!
Ha elkészül, fényképezd le kívül belül. Nekem télen belekerül a dynojet a karbiba, aztán tavasszal viszem mérni, kíváncsi lennék tiéd mennyi lesz.
Én tudok Neked ajánlani Pesten egy csókát, kifejezetten motorokat fúj, a referencia egyik haverom SP2-ese. Gyakorlatilag úgy megfújta a tankot, hogy nem mondtam volna meg hogy nem gyári, se egy porszem, se egy folyás. Szerintem én is hozzá fogok menni hamarosan.
Fiuk! Nem kell valakinek a Daytonam? Talatam egy hibatlan Tigert es helyzet van
Azt az embert én is ismerem és nagyon sok versenymotorhoz csinálta már a hengerfejet nálunk is
Ne is emlegessük. Még mindig nem vagyok megelégedve a fényezésével. Idáig két fényező b@szta el a munkát. Már senkiben nem bízom
tegnap elvittük a hengerfejet, hát nem kispályás a fazon
nem egy versenymotort csinált már , ráadásul veteránt is nem csak újat
amúgy per pillanat jaguár meg A8-as hengerfej is van nála
ő amúgy skodával versenyzik 3500-8000-ig pörög a gépe
ma még viszem a kipucsonkot meg a szívótorkokat és elkezdi a melót, az árat is ma beszéljük le
Még a sima R-est sem láttuk...
Szeva email:erik197912@freemail.hu Köszi szépen.
Amiket idáig találtam azok a gagyi kategóriába tartoztak. Várok és várok .......
pedig itt lenne már az ideje
nézz ki egyet vhol, szólj , azt elmegyek veled elhozni, annyi szabim van, hogy nem tudom mikor kivenni
Én otthon nem fűtök, a munkahelyemen melegszem fel és otthon meg leadom a hőt

ZX7RR-t vazze még mindíg nem vettem
akkor elmondom még egyszer lassan, hogy megértsd... nem lesz gázáremelés
Hmmmmmm nem értem, mi ebben nekem a biznisz
Ok! Várom!
na most jövök én , ha adsz egy 100 ast, elhozom a 12-est, hogy legyen hely a 14-esnek
Hát ja, de van olyan cimbim aki kibérelt egy hangárt, mert már annyi autója volt
De azért egy ZX14R-nek csak szorítanék egy kis helyet
tudom, de ha jól emlékszem, akkor "csak" nézőként illetve makett szinten
de ha egyszer rád jön a " vigyünk haza egy Boeing-et", akkor kezdődnek majd csak a bajok
Tévedsz. Imádom a repülőket is
még jó, hogy nem vagy repülő bolond, mert akkor hangárt kellene építeni , de lassan így is