na ott a kipu is és a szívótorkok is
amin lehet finomít, ártani nem árthat vele
az árról csak annyit, hogy baráti
amúgy meg 1-es 4-es dugó megpucolva, hát volt rajtra ráégett dzsuva rendesen
hétvégén összegzem a rendelési listát és értekezünk
Kihoztam a gépet ma egy utolsó pucerászásra, meg körbenéztem mi mennyire van elfogyva és egyik szemem sír, a másik nevet. Mindkét gumim 3mm-en van 5ekm után, a fékbetétjeim ránézésre újnak tűnnek... Nem értem, vagy kevés volt idén a pálya, vagy kezdek öregedni . Télen csak a kötelező olajak, szűrők lesznek cserélve, pucolva, úgyhogy az esztétikára fogok rámenni végre. Viszont ebből a d211gpracer-ből biztosan szerzek még egy garnitúrát...
Én tudok Neked ajánlani Pesten egy csókát, kifejezetten motorokat fúj, a referencia egyik haverom SP2-ese. Gyakorlatilag úgy megfújta a tankot, hogy nem mondtam volna meg hogy nem gyári, se egy porszem, se egy folyás. Szerintem én is hozzá fogok menni hamarosan.
tegnap elvittük a hengerfejet, hát nem kispályás a fazon
nem egy versenymotort csinált már , ráadásul veteránt is nem csak újat
amúgy per pillanat jaguár meg A8-as hengerfej is van nála
ő amúgy skodával versenyzik 3500-8000-ig pörög a gépe
ma még viszem a kipucsonkot meg a szívótorkokat és elkezdi a melót, az árat is ma beszéljük le
tudom, de ha jól emlékszem, akkor "csak" nézőként illetve makett szinten
de ha egyszer rád jön a " vigyünk haza egy Boeing-et", akkor kezdődnek majd csak a bajok
amin lehet finomít, ártani nem árthat vele
az árról csak annyit, hogy baráti
amúgy meg 1-es 4-es dugó megpucolva, hát volt rajtra ráégett dzsuva rendesen
hétvégén összegzem a rendelési listát és értekezünk
Köszi!
nem egy versenymotort csinált már , ráadásul veteránt is nem csak újat
amúgy per pillanat jaguár meg A8-as hengerfej is van nála
ő amúgy skodával versenyzik 3500-8000-ig pörög a gépe
ma még viszem a kipucsonkot meg a szívótorkokat és elkezdi a melót, az árat is ma beszéljük le
nézz ki egyet vhol, szólj , azt elmegyek veled elhozni, annyi szabim van, hogy nem tudom mikor kivenni
ZX7RR-t vazze még mindíg nem vettem
De azért egy ZX14R-nek csak szorítanék egy kis helyet
de ha egyszer rád jön a " vigyünk haza egy Boeing-et", akkor kezdődnek majd csak a bajok