Naponta többször olvasom, de nem merek szólni, nehogy beszóljanak nekem mint a múltkor, hogy mit írkálok kitöltetlen adatlappal Na meg még motorom sincs
szia,
hogy nem zárt be az ifjúivanics mint az m3at..azóta beszéltem az oldalbordáddal és tisztába tett a nálatok lévő tulajdonosi viszonyokkal.
szombaton viszem a motort bizományos-várhatóan tavaszi-értékesítésre. Kérlek találj ki olyan árat amin el lehet adni. Nem sürgős, de a nyár közepéig jó lenne eladni..
Üdv
Még nincs megrendelve? Grat Remélem azért szilveszterre készen leszünk bakke! De ha rajtatok múlik, még márciusba is ott lesz darabokba, a főtengely összerohadva a hajtókarral!
vazzeg
rendelni rendelni S.O.S
a két csavart is, amit bepirosoztam!, mert az az 1300 pénz már nem számít
ahogy lebeszéltük, és akkor a kuplung lamellákból 2.3-as 5db és 2.6-os 2 db
a speciális kolbászforgató sem elhanyagolható
de legalább ideböffentettetek
szombaton tudnál egy állapotvizsgálatot csinálni a gépre és menni vele egy-két km-t?
hogy nem zárt be az ifjúivanics mint az m3at..azóta beszéltem az oldalbordáddal és tisztába tett a nálatok lévő tulajdonosi viszonyokkal.
szombaton viszem a motort bizományos-várhatóan tavaszi-értékesítésre. Kérlek találj ki olyan árat amin el lehet adni. Nem sürgős, de a nyár közepéig jó lenne eladni..
Üdv
rendelni rendelni S.O.S
a két csavart is, amit bepirosoztam!, mert az az 1300 pénz már nem számít
ahogy lebeszéltük, és akkor a kuplung lamellákból 2.3-as 5db és 2.6-os 2 db