hát ez is lepattant rólam és akkorát repült, hogy ezért fújták be a büntetőt, pedig ha nem a labdára megyek, akkor a gyerek még most is ott fetreng nekem meg nem lenne ilyen a lábam
Vazzzeee! Én felnyomtam magam 130 kilóra és minden kis genyó lepattan rólam. Múltkor elém ugrott egy hobbit a teremben, aztán felkenődött a bordásfalra
foci múlt vasárnap, és még én kaptam sárgát meg a 11-est
pedig szerintem jól látszik, hogy a labdához nem sok köze volt a gyereknek, a helyett inkább belém rúgott, de állítólag én mint kapus, őt elütöttem pedig a faszt, csak megakadályoztam a gólszerzésben
persze akkor csak lábra állni nem tudtam, mert az összes vér az izomrostok közé ment, de mostanra előcsalogattam onnan a kis geciket
mennék én, de a kocsim generátora most adta meg magát
a vas még egy kicsit tovább lett szedve
lábon meg ezért nem megyek
ja, a bőrrucim meg varratásban éppen
Figyu! Ne szívd fel egyszerre az összeset, mert ilyen leszel
Vazze annyi dolgot találtam a garázsban amiről nem is tudtam, vagy már rég elfelejtettem Plexik, kipufogók, még ducati dob is pffff
GURO !
Bazz én mindig nézem ,hogy miket írtok attól hogy nem büfizek bele....
amúgy meg teljesen igazad van ....de tudod ,hogy szeretlek (titeket) hát zőld a vérem és az is marad
és tavaszra gumiztatom RR t és rendbe lesz a ZXR is és goooo
dee tudod a zzr az idényt kitöltötte teljesen
SORRY!
Én 580ért adtam el 4 éve. Manapság az emberek 300-350-nél nem adnak többet egy ilyen gépért. Külföldről 270 körül már lehet hozni szép F2-ket, 70-90-ből papíros.
pedig szerintem jól látszik, hogy a labdához nem sok köze volt a gyereknek, a helyett inkább belém rúgott, de állítólag én mint kapus, őt elütöttem pedig a faszt, csak megakadályoztam a gólszerzésben
persze akkor csak lábra állni nem tudtam, mert az összes vér az izomrostok közé ment, de mostanra előcsalogattam onnan a kis geciket
van amit én már megtehetek neked meg még kell hozzá egy jó pár év
a vas még egy kicsit tovább lett szedve
lábon meg ezért nem megyek
ja, a bőrrucim meg varratásban éppen
Alakul a rend és már megtaláltam a motorokat is
menjek segíteni lapátolni
Vazze annyi dolgot találtam a garázsban amiről nem is tudtam, vagy már rég elfelejtettem Plexik, kipufogók, még ducati dob is pffff
nyulvány 20forint
idomok + hátsó ülés 20forint
ha valami érdekel email:sikariorban@freemail.hu
Bazz én mindig nézem ,hogy miket írtok attól hogy nem büfizek bele....
amúgy meg teljesen igazad van ....de tudod ,hogy szeretlek (titeket) hát zőld a vérem és az is marad
és tavaszra gumiztatom RR t és rendbe lesz a ZXR is és goooo
dee tudod a zzr az idényt kitöltötte teljesen
SORRY!
ja, ha pénz kell, akkor itt vagyunk, amúgy meg ránk se néz, le se szar
csörrenthetnél néha komám