Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez 14/42, tiéd jó hosszú, ezt beszéltük is még Tihanyban.
Gratulálok,jól küldted! Na ezért nem veletek motorozni
Ez milyen áttétel ? Jó rövid,vagy az enyém hosszú.
Kicsit szenny a minősége, de ez van
De a mákos guba is csak ilyen kis edényben van otthon
Hmmmm..... próbálkoztam már a jégkrémmel is
reggel 7 kor még meg volt
ezért is kell az a kis tuning
Nálam meg folyamatos a tömegnövelő időszak
Na de hová tűnt a lime partyról szóló cikk? Sok volt a negatív kritika?
Az kemény
kedves Bozsó, ha emlékezetem nem csal, akkor 2011-et írunk , de azért jó a galériád
bocsesz , pedig még csak majd most kezdődik a tömegnövelő időszak
Ha behúzott kuplungnál csendes, akkor az csak kuplungcsapágy. Van a kinyomótárcsán egy, meg asszem a kosár alatt is, ehhez csak a kuplungfedelet, meg a szerkezetet kell lebontani, blokkhoz nem kell nyúlni.
Sziasztok!
Mi lehet a jelenség oka?
Ha kiengedett kuplungnál enyhe "zakatolás' hallatszik és még kisebb fordulaton is hallom (utána elnyomja a kipufogó) ,ha behúzóm a kuplungot csendes. Van itt olyan,hogy váltócsapágy? Ha van nagy gáz a csere? A kuplungom zsír új kb 1000km van benne.
szerintetek?
Ez egy jó kép lett volna csak egy kawasakis jeti nagy háta beböllent a lencse elé...
hogy mindenki örülhessen
vaterát nem használok, de kell a cucc!
gucsir@gmail.com
ja, és akkor az a cbr600 F4-es gyerek hogy is ment fel a pályára ( bocs Petike, ez most nem ellened szólt, azt tudod, ugye..)
hát ha sokan lettünk volna, akkor nem adták volna a végén jegy nélkül is a kaját
és ez a bőrruhás mizéria tényleg nem volt értelmes dolog, szerencsére mi meg tudtuk oldani , de az már nem zavarta őket, hogy a srácon a bőrkabát olyan nagy volt, hogy kiugorhatott volna vele egy repülőből , a lényeg, hogy nem cordura volt
Orbi meg remélem megtanulta, hogy pályázás előtt mindig meg kell tankolni a gépet
A csapattal nincs is gond. De nem ártott volna tisztázni ezt a cordura kérdést sem előtte, mert így sok csalódott ember távozott és ez még tovább rombolta a márka amúgy sem magas hírét. Szerintem kevesen voltak, mások szerint k..va sokan. Hááát megnézve pár évvel ezelőtti képeket durva a különbség!
"Csak kawasakisok" egy frászt . . .
Ja, elég gyenge volt a program, de örüljünk ennek is...
a lényeg barátom, hogy MI ott voltunk
mondjuk a vízgépeket a kis lime szeletekkel én is hiányoltam....
a menetidőről meg ne is beszéljünk........