Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hááát nem estem hasra a lime-on. Fikázni könnyű, de a kawa oldalon lévő ucsó felhívásuk az időterves, olvashatatlan volt. A meleg víz a palackokban meg.......
És tavalyhoz képest igen kevesen voltak. A márka többet érdemelne.
Tudtam,hogy nem jutok el a lime-ra
Remélem Ti jól szórakoztok és bírjátok a hőséget is.
Köszönöm , ezt fogom tenni.
Itt láthatod a beverődéseket.
Alapvetően ez a jelenség, hogy berakod egybe, ez a kuplungkosár villáin levő vízszintes beverődésektől van, amit a lamellák okoznak. Inkább hideg állapotban jellemző, amikor még az olaj is kocsonyásabb. Nálam is fordult már elő alacsony alapjáraton, meg túldúsított karbinál, hogy böktem neki egy gázt lámpánál üresben, aztán böffent egyet és leállt. Ezzel nagyon nem tudsz mit kezdeni, tekerd feljebb az alapjáratot.
Üdv, én nem tudok menni. Jó szórakozást mkinek!
Kérdésem lenne.Kánikulában a 7-em városi csoszogásban amikor már szinte folyamatos a hűtőventilátor zúgása , lámpánál állva teljesen behúzott kuplungnál ahogy 1-be teszem azonnal leáll , mi lehet a nyűg?Volt e már valakinek hasonló kellemetlensége? Egyébként nem rég lett a karbi szinkronizálva , menet közben remekül megy.
Lehet én is kinézek. Nem 100%,mert ma éjjel leszek,onnan reggel megyünk Keszthelyre,másnap vissza és a gyerek egyedül lesz. De remélem megoldjuk vhogy. Jó lenne ott lenni kicsit. Szívni magamba egy kis kawasakit
még szép, hogy 1helyre
mi kb 3 fél 4 körül érünk fel, Laci motorja bejáratós, szal csak finoman
Másik kép lemarad
Mi 2-en megyünk.Szerintem 2-3 körül már fent leszünk.Majd egy helyre csoportosulunk ha tudunk.Na csokika
kakucs után asszem nekem mindegy
Meg fogunk pusztulni, olyan meleg lesz. Bár még mindig jobb, mint tavaly, amikor a saját levünk helyett az esőben áztunk.
várunk szeretettel
Én megyek,remélem nem jön közbe semmi!
a MITO-t el ne add, Kakucsra az való a 7-eske meg bárhova
nos gyerekek a kérdés a következő:
ki mikor érkezik a lime party-ra és főleg az, hogy ki az aki egyáltalán jön
kurvára meg kellene már mutatni magunkat a zöldséges társadalom többi tagjának is
F2Tom, Guro, SOSLaci.....
úgy legyen
Olvasd vissza a topicot, ezt a témát már nagyon sokszor kiveséztük. Rengeteg felmerült problémát megvitattunk már itt, úgyhogy jó szórakozást!
Irigyellek Guro pajtas!
Itthon voltam pedig, csak sok volt a melo, de ha jossz legkozelebb meg mindig probalnam a mitot
Ha megveszed,az ülés púpra vevő vagyok
Sziasztok!
Egy ZX-7R-t szeretnék venni :) Megtudnátok mondani mire figyeljek a vásárlás előtt ? :) Előre is köszönöm :) Üdv mindenkinek ;)
Sziasztok
7r-re kellene hátsó lámpa.Sima gyári,nem festett,nem ledes.Bomtott is jó csak épp legyen.
az élményszerzés eszközei
Én is maradnék az 5,5 nél nem bánná a pénztárcám