Hááát nem estem hasra a lime-on. Fikázni könnyű, de a kawa oldalon lévő ucsó felhívásuk az időterves, olvashatatlan volt. A meleg víz a palackokban meg.......
És tavalyhoz képest igen kevesen voltak. A márka többet érdemelne.
Alapvetően ez a jelenség, hogy berakod egybe, ez a kuplungkosár villáin levő vízszintes beverődésektől van, amit a lamellák okoznak. Inkább hideg állapotban jellemző, amikor még az olaj is kocsonyásabb. Nálam is fordult már elő alacsony alapjáraton, meg túldúsított karbinál, hogy böktem neki egy gázt lámpánál üresben, aztán böffent egyet és leállt. Ezzel nagyon nem tudsz mit kezdeni, tekerd feljebb az alapjáratot.
Kérdésem lenne.Kánikulában a 7-em városi csoszogásban amikor már szinte folyamatos a hűtőventilátor zúgása , lámpánál állva teljesen behúzott kuplungnál ahogy 1-be teszem azonnal leáll , mi lehet a nyűg?Volt e már valakinek hasonló kellemetlensége? Egyébként nem rég lett a karbi szinkronizálva , menet közben remekül megy.
Lehet én is kinézek. Nem 100%,mert ma éjjel leszek,onnan reggel megyünk Keszthelyre,másnap vissza és a gyerek egyedül lesz. De remélem megoldjuk vhogy. Jó lenne ott lenni kicsit. Szívni magamba egy kis kawasakit
nos gyerekek a kérdés a következő:
ki mikor érkezik a lime party-ra és főleg az, hogy ki az aki egyáltalán jön
kurvára meg kellene már mutatni magunkat a zöldséges társadalom többi tagjának is
F2Tom, Guro, SOSLaci.....
És tavalyhoz képest igen kevesen voltak. A márka többet érdemelne.