Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkó fuck
Az nem jó, benzines. Benzinesben maximum 800cc kéne, de inkább az sem. Valami jó adagolós szívódízel kéne.
A cd nem sikerült, ezt adta rám az asszony!
Holnap, azaz pénteken egész napos kakucsolásra megyek a MITO-val
aki gondolja csatlakozzon
Tom,

van egy 1,1-es Punto kollégámnak eladó, ha érdekel
Sajnálom!
olvastam, de nekem lehet nem jó, természetesen ha mégis elmarad a tervezett programom akkor ott leszek
Hej, 12-es topicban balcsizás vasárnap! Hess át oda!
Na jó, de valakinek ez genetikából megy
ekkora paraszt én is tudok lenni...
Kampi,
menj má a f...-ba, mi ez a suzuki-s póló
a CD-s dolog nem jött össze?
Köszi Kampi!
Na de ki a f..om az a Laci betyár?
Üdv! Mit szólnátok 1 őrségi kiránduláshoz, mondjuk a többségnek messze van. Ez is 1 ötlet.
Elkészült a gépem! Vezérmű lánc, gyertya, szinkron, szelephézag, fékbetét csere. Még 1 láncszett csere van hátra s 1 darabig nem kell költenem csak benzinre!
Az utolsó kép " A JÓ LACI BETYÁR " ajánlásával Bird Kollégának!
Nekem 8, hogy hol lesz, de oda már benevezek én is a 7-essel. A fele idom már nálam van
ez csak rövid ideig volt nálam tavaly, vettem aztán eladtam, egy kis haszon fejében. Fel akartam újítani a telókat, de aztán anélkül kérte a vevő, így olcsóbban adtam kicsit.
Nem vagy kispályás
Gyakorolnék egyet én is ,de itt mindenki csak elsodorna, akadály lennék kb.
ez a kedvenc évjáratom zxr-be , de csakis ződen
amúgy gratt hozzá
Későn szóltatok,már majdnem kész a beosztásunk de remélem szerencse kedvez és pont szabad leszek. Nekem már szinte mindegy hol,mivel ebben a mocsok fővárosból indulok Talán holnap,vagy csütörtökön hozom ide a ninját,nem bírom már nélküle
szépek vagytok!

a taliba benne lennék bárhol jóóó nekem
akár a kecskemét pálya amiről szó volt már egybekötve egy tőserdei kirándulással.... csak ötletként...
ámen