És fo..tok még?
Kíváncsi vagyok, hogy mit nyomnak róla. Pár japó oldalon találtam már róla kül. fotókat, de szerintem kreált képek. Őszig várok, aztán kisöpröm a spájzt és nyárra lehet veszek egy ilyen biriglit
Szombat sajna meló, de talán jobb is mert különben felmenne a vérnyomásom attól a pálinkás p...tól
ja, meg felkerültek a rendelt cuccok is, idomtartó fülecske, idomtartó keret, kiegyenlítő, új csavarbetétek az idomhoz, hátsó-alsó idomrögzítő
most minden a helyén van , mint egy zsír új paripán
A súlyt megpróbálom majd, ha tudok szerezni a végéhez passzolót, meg arra is gondoltam, hogy valamivel kitöltöm a belsejét, pl. ólomsörét. Ja, meg ha eszembe jut legközelebb, megszüntetem a kipu-utaslábtartó kapcsolatot (a megfordításuk okán jött létre).
Egy szerelővel váltottam a minap e-mailt, azt mondta, hogy ezzel a problémával nem vagyok egyedi eset (márkaszervizes volt egy időben).
a lényeg, hogy még nem döntötték el, hogy elkezdjék gyártani vagy sem, szóval még először a 6-oskára tedd félre a lóvét
Kíváncsi vagyok, hogy mit nyomnak róla. Pár japó oldalon találtam már róla kül. fotókat, de szerintem kreált képek. Őszig várok, aztán kisöpröm a spájzt és nyárra lehet veszek egy ilyen biriglit
Szombat sajna meló, de talán jobb is mert különben felmenne a vérnyomásom attól a pálinkás p...tól
most minden a helyén van , mint egy zsír új paripán
a gátlót tegnap este cseréltük, a teszt még hátra van, de mint ha ne nyeklett nyaklott volna a hátulja garázsba visszafele menet
a szombatért meg kár
http://detail.chiebukuro.yahoo...
Ezek szerint télen félre kell tennem a kosztpénzt
A pálinkás pistiparaszt-ra?
Egy szerelővel váltottam a minap e-mailt, azt mondta, hogy ezzel a problémával nem vagyok egyedi eset (márkaszervizes volt egy időben).