Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Duplán jól jársz, fele annyi kiló leszel, így elbír majd egy ekkora köbcentis motor.
Nem döntötték el? Akkor mi a f..-nak csinálták?
Kinek van meg a csivavája?
na megvan a fordítás:
a lényeg, hogy még nem döntötték el, hogy elkezdjék gyártani vagy sem, szóval még először a 6-oskára tedd félre a lóvét
amúgy meg " il shivanha megcsu csuszejó"
ha úgy szeretnél, azt is megoldom , de akkor utána ismételhetem magyarul is, szerintem...
Koreaiul?
du-ra szerintem be tudom írni
Kapásból mondom, hogy a kifogás nem érdekel
most érkezett be a fordítóm , küldtem neki a linket, amit tud lefordít, de kapásból mondta, nem lesz egyszerű
Én mindent elhiszek Persze sok pénzért
a péntek du-os műszakot érintette a dolog, szal én nem, de az embereim is dolgoznak már , persze ezt vagy elhiszitek vagy nem
Jah GURO! És nehogy azt a teázó zöld pandamacis hírdetést fordítsa le a koresz, mert akkor küldöm Ivánékat a hengerfejes Volgával
És fo..tok még?
Kíváncsi vagyok, hogy mit nyomnak róla. Pár japó oldalon találtam már róla kül. fotókat, de szerintem kreált képek. Őszig várok, aztán kisöpröm a spájzt és nyárra lehet veszek egy ilyen biriglit
Szombat sajna meló, de talán jobb is mert különben felmenne a vérnyomásom attól a pálinkás p...tól
ja, meg felkerültek a rendelt cuccok is, idomtartó fülecske, idomtartó keret, kiegyenlítő, új csavarbetétek az idomhoz, hátsó-alsó idomrögzítő
most minden a helyén van , mint egy zsír új paripán
ok, 19.-e péntek
a gátlót tegnap este cseréltük, a teszt még hátra van, de mint ha ne nyeklett nyaklott volna a hátulja garázsba visszafele menet
Pénteken kakucs, aki érzi!
ezt meg elolvastatom egy koresszal, a lényeget megpróbálom kiszedetni belőle. a legtöbb beszél japánul...
a szombatért meg kár
Nem hiszem, hogy megyek, mert meló van
Höhöj! Miről írnak a kis japók!
http://detail.chiebukuro.yahoo...
Ezek szerint télen félre kell tennem a kosztpénzt
Tudunk olyan pálinkával szolgálni, hogy ti is parasztra veszitek a figurát!
most szombat és igen a pálinkásparasztos pistabácsis storyra
Hová is és mikor (melyik szombat)? Ezt most nem vágom
A pálinkás pistiparaszt-ra?
A súlyt megpróbálom majd, ha tudok szerezni a végéhez passzolót, meg arra is gondoltam, hogy valamivel kitöltöm a belsejét, pl. ólomsörét. Ja, meg ha eszembe jut legközelebb, megszüntetem a kipu-utaslábtartó kapcsolatot (a megfordításuk okán jött létre).
Egy szerelővel váltottam a minap e-mailt, azt mondta, hogy ezzel a problémával nem vagyok egyedi eset (márkaszervizes volt egy időben).