Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy döntöttem a 7-s megmarad! 550-ig leengedtem az árát, ennyiért sem kell senkinek. Hát akkor ezután se kelljen. 10 év múlva jó lesz a lányomnak veterán motornak mert még akkor is gép lesz!
akkor inkább olvasd a 12-es topicot
A Tiéd? Ajaj. Brühühü
Akkor inkább veszek egy kompresszoros ZZR-t
Tom,
hívj ha vagy, egyeztetnünk kell...
nem hinném, mert az enyém szebb, bibibibibííííííí
Lime partyra lehet 7-essel megyek. Ha elkészül a vas Ja és persze az enyém lesz a legszebb, bibibííí
meg az a sok "ezer éves sólyom " ami 7-es ruhába van öltöztetve
De amíg velünk van Csubakka addíg nincs gond
Jedi volt mindaddig, amíg azt mondta: green power, de átállt a sötét oldalra, nézd csak meg a kakucsi képeit ezért is járkál csillagrombolóval
Azt nem tudom, de állítólag oda tart az öreg Laci van Kenobi

de ki tudja, vajon Kerta nem-e gy halálcsillag szerű létesítmény
Hagyadmán! Ez az Orbi gyerek csak jön-megy ebben a galaxisban azzal a csillagrombolóval! Jedi lett amióta az erő vele van!
és szombaton Kertára jössz
Jaaa meg Zakopánéba...
Na csumiii ,kicsit eltüntem ..... de Kakucson néha felbukkanok
Veletek mizujs?

ott kint elég magas a páratartalom és hát izzad az ember, meg hát kaja nélkül egy hétig is bírja a szervezet, de folyadék nélkül...
ÁÁÁ gyorsulni tökéletes a 12-es. Jövőre még tökéletesebb lesz! Remélem olvassa ezt a sok csalós gyökér tüzépes is
Ahogy olvasom amit a Japó ír még kipörgésgátló is lesz a ZZR1400-ban, viheted majd gyorsulni
hetvegi gyongyszem, igy kell bornaciban bombolozni. 15 foknal nem volt tobb, na igy nyomjak a tokos csavok odakint
Honda topikot kerestem, de csak ezt a sz..t találtam. Nekem is emelni kellett a köbcentit 50-ről, 125-re már nagyon visított szegény Aprilia a mázsa alatt, meg hát a csajokat sem tudtam szállítani Látom nálad még a zöldkórt nem tudták kikezelni
Na Te is a fontos dolgokkal kezdted
Siker az függ a teljesítménytől és az ártól
Mizu MaciLaci?
tervezgetik, de a többi modell sikerétől is függ, meg hogy most miből mit lehetne hasznosítani stb...
egy hideg sört kértem persze koreai betűkkel írva sokkal jobban néz ki, de ez volt az első amit megtanultunk odakint