Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ZX12
Eladó sorba került a Daytonam, nagyon szép gyári állapotú 955i, sajnos rá kellett jöjjek, leginkább a túrázás az ami megmozgat motorozás terén, így vagy egy Tiger vagy egy GS lesz belőle. Ezek csereje is érdekel esetleg.
ha jól veszem ki szavaitokból, akkor lehetőség van ott alvásra is
A kormány maga jó, de a motor vibrálása vagy gyári, vagy majd egy injektorszinkronnak sikerül megoldania: a 4000 környéki egyenletes haladás nem kedvez a tenyeremnek. Viszont a kormánylengés-csillapító hiányának egyelőre csak pozitívumát tapasztaltam, könnyebb kormányozni, de nem volt szitálásra utaló jel a szélesebb, azaz vitorlásabb jellegű fogásból adódóan sem. Mondjuk nem is emlékszem, hogy valami kis enyhe mozgásnál valamikor is több lett volna a legrosszabb esetben is, amióta csak megvan. No, de még csak pár komolyabb gyorsítást műveltem, tűrhető úton. Tankoltam előtte, súlyos 5,03 literes fogyasztás jött ki 278 km-re.
A köröd nem volt rossz km-ben, bepótolod a lemaradást? :)
Hétvége megfelel, nem hajt a tatár.
milyen a kormány?
én is nyomtam egy lazát, mert ki tudja mikor keveredek megint a motor közelébe (Kemence,Balasagyarmat,Salgótarján,Galyatető,Parád,Sirok,Mátraház
a,Gyöngyös és úgy haza)
a motyóról még állmodok, a héten Esztergomba vagyok,szerintem a hétvégén megint összefutunk majd csörgök
Kedves Tamás! Mivel tudom, hogy suttyomban, amikor senki sem látja, hasonló átépített suzikra recskázol, ezúton szeretnék hozzájárulni a ma esti ejakulációdhoz eme három csodás fotóval! Kellemes magömlést!
Üdv! Jövő hétre ígérkezett 1 srác. Ő az első érdeklődő, elég nagy pangás van a piacon. Ha elviszi a motort biztos KO lesz.
Szerintem rúgjunk be. Hetes megvan még?
Én az utolsó lagzi után, amin részt vettem, azt mondtam, nem iszok többet!

És kevesebbet se!
én most készülődöm egy lagziba
ráedzek a jövő szombatra
Nem okoz problémát! Csak már unom
Üdv!
Ha tudom,hogy ekkora problémát okoz ez a " A JÓ LACI BETYÁR" biztos nem említem meg. Amúgy meg nem ezért hívtalak titeket. Gondoltam motoroztok 1 jót, az ebéd adott, meg aki ingerenciát érez rá jól be is rúghatunk.
Ok, szívesen látlak titeket.
Melózom 13-án
Egyébként jobban jársz ha tavasszal próbálod majd ki, mert kicsit izmosítunk és akkor bitang lesz
A csalós kis buzzancsok meg bekaphatják
tényleg, te nem tudsz elgurulni 13-án
az erősebbik fenevaddal, hogy tesztelhessem azt is
Ahogy dajcstomi mondaná, ki a f..om az a LaciBetyár?
Nem vagyok ám ideges
hát én ezt észre sem vettem eddig , ha te nem hívod fel rá a figyelmemet, akkor csak simán a közös gurulás meg egy kis kikapcsolódás miatt mentem volna, de most már megtaláltam a szombat értelmét
Magyarázzátok már meg, hogy mi a tököm az a jó Laci betyár? Értem én, hogy bajszos, pálinkaivó paraszt. De ettől miért kezelik celebként?
Kampi testvér,
beszéltem Tommal, ha jó idő lesz, akkor reggel én elmegyek hozzá olajcsere meg ilyesmikre és onnan tovább hozzád
várom
Talán már hétfőn, ma adtam fel Psota Irénnél.
Részemről oké, bár a blokk nagyon eseti, azzal terveim vannak még, de arról is lehet szó.
Hívsz, oszt átjössz, nekem szombat du és vasárnap jön szóba. Vagy mehetünk egy karikát is közben, mert fent van a kormány az R1-en (ABM MultiClip-on), aztán el kell majd mennem tesztelni + szokni mert 'kicsit' túrásabb a póz.
meg tudunk alkudni mindenre?szerintem fussunk össze a hétvégén és átdumáljuk személyesen.