Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vasárnap éjjel indultunk újra
Horvátországban voltam pár napot, de motort alig láttam , el is ment a kedvem a dologtól
19-ike péntekre van tervezve kakucs a MITOval, mert a haverom akkor szabadnapos és nála van a gép, meg a kisbusz is az övé amivel visszük
el kene menned mar pihenni egy kicsit, szetcsapod magad a gumigyarban. Mi van a Mitoval? Nem jossz valamikor kakucsra?
gondoltam, csak poénból szurkálódtam na..
azt a rossz minosegu fos utat, amin olyan syar motorozni
és itt mit kell nézni
ez viszont idei
Na ezt nézd Tom Igaz nem mai kép.
annyira azért még nem vagyok vén fasz

amint tudok megyek érte, de ha erre felé jársz
Nálam az olajod!
Volt Harley is nála
de most ducati-t nem akarok venni
Nyugi! Lesz még elég 12-es, mire meglesz a zséd! Bitang motorok lapulnak fritzeknél. Ahol vettem a 9-est, a fickónak 5 Ducatija volt
a paksi 12-es már nem szerepel a hirdetések között , a mobile.de-n nézelődtem, szépek vannak, de 3800 EU-tól indul az ár
Köszke! Elvileg a 7-es aug 2-ik hetére elkészül. Már nagyon várom, hogy kerüljek vele 4 hónap után!

érdekes, hogy ez miért nem dőlt el pont akkor mielőtt kiértél volna érte
grat hozzá nagy tesó, de most már a 7-est is összedobhatnád, mert arra várok és szervezem a 7-es talit ismét
Na helló kicsik Bedobtam a nagy topic-ba az új családtagot
köszi! körül kell néznem,mert eddig én is ilyen árban találtam. elég horror.
Szia! Azt mondja a haver, hogy olyan 25000/ hó egy autónyi hely, de azt nem tudja, hogy van-e külön motorokra vonatkozó ár. Sajna csak ennyit tudtam meg. Esetleg nézd meg a honlapjukat, egy telefont megér a dolog, hátha van olcsóbb megoldás.
Hétvégén meglesz talán.
Most hétvégén kellett volna hogy jöjjön...
Mennék én de nagyon csak szabadságot nem adnak...

Olaj mikor várható, kaptál valami ígéretet?
Picsába, úgy látszik senkinek nincs affinitása.
Köszi!
Akkor beszélek vele, holnapra szerintem lesz válasz. Az meg hogy ellopják-e, csak azon múlik, hogy el akarják-e lopni. Rosszul hangzik, de sajnos ez a valóság.