Igen dolgozok, nyomom ezerrel reggeltől estig. Pedig kakucsoznék én is, de most annyira kifogytak a tartalékok, hogy még azt sem tudom, miből baszok be hétvégén.
Szia! Ha nem átjáróház és nem lopják el 1 perc alatt ,akkor naná érdekel.Persze ártól is függ. De megköszönném nagyon ,ha megkérdeznéd.Nincs olyan messze tőlem. Legkésőbb péntekig tudnom kellene,szombaton cuccolok.
Pont itt voltam esküvőn szombaton,jó kis hely
Szia! Teremgarázs is szóba jöhet? Van egy jóbarátom, aki a Nádorligetben lakik (Szerémi út, Trófea étterem fölött), megkérdezhetem tőle, hogy tud-e ott valamit. Hely van bőven, árat nem tudok, de ha érdekel beszélek vele. Egyébként csak lakók használják, nem átjáróház, kártyával lehet csak lemenni.
szombaton érek haza, így elég nehéz lesz, ellenben aug 19.-re tervezem a kakucsolást
és NEM, nem nősültem meg, elég, hogy a haveri körben egyre több embertársamnak megy el az esze
hi,
bocs, de pénteken dolgoztam, meg itt fos idő is volt, szombaton meg lagzi, vasárnap alvás..
most meg gyárleállítás, de utána indulok egy kis pihenésre
egy laza híddal megoldják 75 pénzér,úgy fogok kinézni mint a Wilson bácsi mikor Denis rágót nyomott a protkójába.
csak tudod az a baj hogy a fogkiverés csak a kezdet, utánna megrázott az áram(24 óra a korházba), majd gyorsan hajtottam egy WARTBURGAL és a hab a tortán a tegnapi feljelentés, mert átmentem a sárgán
ma már nem is mertem kimenni a lakásból
bocsi a késői válaszért csak ért 1 kis baleset, és a következményeivel kellett foglalkoznom!(kiverte a cső a 2 első fogamat)
holnapra lesz meg 4l repsol 11 500.- HUF
azért mindent köszönök, talán majd legközelebb
Persze összejöhet, csak nem az itthon hirdetett gépek 99%-ánál, amin gyári rendszer, gyári karbi, gyári gyújtás, gyári vezérlés van. Itthon csak a szája nagy az embereknek. Jövő héten lesz állítva a karbimon, utána elviszem méretni, mert kíváncsi vagyok.
Jaja, jól mondja Janav! Sok minden kell ahhoz, hogy 135 ló körül legyen a gép. Nekem több is volt a 7R-em, most a ZXR750RR-em kb. 150 ló körül van és csak 165 kg.
A 7R-hez Muzzy cuccokat rendeltem a jó öreg Mr Muzzy-tól amcsiból (full rendszer, gyújtás, fúvókák, légszűrő stb). Ami érdekesség, hogy a gyári fúvókával volt a legerősebb, nem a full nyitott sorozattal.
Sok pénz, sok idő és nagyon sok mérés, beállítás volt mire elértük a 140 pacit. De a több éves szívások után én már csak külföldre hordom tuningolni a gépeket. És nem kerül sokkal több pénzbe! Mindenki azt hinné, hogy több százezer Ft-al drágább külföldön a tuning, de nem. Persze az se mindegy, hogy hová viszi az ember. Én is vittem rossz helyre
Én azért kétkedve fogadom a hirdetésekben olvasható bitang erős gépek eladásait
Pont itt voltam esküvőn szombaton,jó kis hely
Megint egy évvel öregebb lettél,
a mosásban kicsit összementél.
De ne búsulj, jön még télre tavasz,
27 éves is csak egy évig maradsz.
Boldog szülinapot!
és NEM, nem nősültem meg, elég, hogy a haveri körben egyre több embertársamnak megy el az esze
már nagyon kíváncsi vagyok az új szerzeményedre
Én pénteken indulok a motorért
bocs, de pénteken dolgoztam, meg itt fos idő is volt, szombaton meg lagzi, vasárnap alvás..
most meg gyárleállítás, de utána indulok egy kis pihenésre
csak tudod az a baj hogy a fogkiverés csak a kezdet, utánna megrázott az áram(24 óra a korházba), majd gyorsan hajtottam egy WARTBURGAL és a hab a tortán a tegnapi feljelentés, mert átmentem a sárgán
ma már nem is mertem kimenni a lakásból
holnapra lesz meg 4l repsol 11 500.- HUF
azért mindent köszönök, talán majd legközelebb
A 7R-hez Muzzy cuccokat rendeltem a jó öreg Mr Muzzy-tól amcsiból (full rendszer, gyújtás, fúvókák, légszűrő stb). Ami érdekesség, hogy a gyári fúvókával volt a legerősebb, nem a full nyitott sorozattal.
Sok pénz, sok idő és nagyon sok mérés, beállítás volt mire elértük a 140 pacit. De a több éves szívások után én már csak külföldre hordom tuningolni a gépeket. És nem kerül sokkal több pénzbe! Mindenki azt hinné, hogy több százezer Ft-al drágább külföldön a tuning, de nem. Persze az se mindegy, hogy hová viszi az ember. Én is vittem rossz helyre
Én azért kétkedve fogadom a hirdetésekben olvasható bitang erős gépek eladásait