Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kemény is vagy, ki mersz állni egy senior ellen , akinek már csak fél lába van
motorozni asszem vasárnap
F@szod érjen bokáig.
De kemények vagytok
Fosok mint egy galamb...inkább rendezzük el kakucson Mikor motorozunk má valamerre?
de kinyílt vkinek a csipája
melléd ütök összeesel , szal jobb hogy ha
Úgyse találsz el, kétszer körbefutlak
ráérsz? nem? akkor hajolj közelebb
Ebben a korban örülj, hogy feláll még
a lényeg, hogy a 7-esek közt lehetek
akkor most mar bekerultel 33 es a halal koze. Isten hozott a klubban!
kabbe
Sok boldogságot te vén f@sz
nem is erre gondoltam, csak hát tudod tegnap lefeküdtem, ma meg krisztusi korban ébredtem és nem szeretem, amikor érezni az idő múlását
kartyad lehet, hogy lesz, de nyugdijat te nem kapsz mar sosem. Majd pont a must megszuletett ciganygyerekek fogjak neked kitermelni mi?
mától én sem szólok érte és olcsóbban kapom az üzemanyagot is a nyugdíjas kártyámra való tekintettel
A röhej az, hogy pont az öregek nem szólnak a motormelegítés miatt. Vagy lehet, hogy ők már nem is hallják?
jo, de azoknak olyan bivaly motorja van egyenkent is, mint egy tanknak. Felporgeted, akkor meg mint egy stukanak. Meg jo hogy a szomszedban van a nyugdijas klubb
Én meg egyszerre beindítom a garázsban mindet és azt hiszik a szomszédok, hogy jönnek az oroszok
az enyém is havernál van, néha napján beindítjuk, mert sajna többre nincs idő
Gondoltam mar en is ra, hogy szerzek egy ilyen motort. De a szintizta igazsag az, hogy a rendeset sincs idom meglovagolni, akkor ez meg minek lenne a garazsban?
hát már nekem is hiányzik a "mindegy hogy ha elesek" motorozás, mert ezt erre vettem
amikor időm és az idő is engedi megyek vele vmelyik pályára, és természetesen előtte kihirdetem itt
na mondjuk azt en is szivesen kiprobalnam
nekem elvileg mindegy, csak hát Kakucs egy kicsit kevesebbe fáj
a lényeg, hogy a MITO-t idén még meg kell hajtani
gyertek mar egyszer az ojroringre is
Ha regebb palyaztal, ismered a Berkonyat. Havonta tobbszor jon kontenere NYC kozelebol valahonnan. Sok ido, de nem draga igy a szallitas.