Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Tom.
Engem is érdekelne olaj.Seregélyesről hozatod?
Még nem rendeltem, szólj, ha döntöttél.
Az enyém is eladó. Nézd meg ha érdekel!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx7r-4861
002
Hi!

én 10 50 es repsollal megyek immár 3 ad alkalommal.Elötte motult 7100-ast használtam,annyi különbséget vettem észre a repsol javára hogy a csereérettség környékén is tartja a minőséget,és a motullal szemben a repsollal nekem jobban működik a váltóm-kuplungom.Más olajat nem használtam eddig.Amíg ilyen áron tudok hozzájutni a repsolhoz én ennél maradok.

Üdv!
OK!
mikor rendelsz?még hétfőre várok választ a taxis haveromtól
repsolról valami vélemény?
Beszéltünk már!
10w-50 API JL, Jaso MA2
A másodikról tudok annyit hogy az enyém.
Én a saját gépemről szeretnék tudni többet, hátha ismerné valaki az előéletét. A hetesekről már olvastam eleget, nem véletlen vettem ilyet
ezt meg honnan veszed
10w-40 vagy 10w-50?
Itt a nyár, aztán sehol senki. Jó lenne már valamit témázni.
Nekem oksi egy balcsis csobbanás De GURO lehet, hogy oda is 12-essel szeretne menni
Gyűlnek, most már szervezhetnénk egy csoportos csobbanást a Balatonnál...
Gyűlnek a 7-esek
4360-
Akkojóvanakko! Holnap felhívom őket, Gödöllőn akarom megcsináltatni. Mennyit kértek tőled?
Pár nappal előtte még belefér. Amúgy amikor műszakiztam, egy vén kurva begurult a csarnokba, hogy gyorsba le kéne műszakiztatni az utánfutóját, mer nem tudja kivinni a disznókat a piacra És megcsinálták neki...
nkh-hoz mennyivel előre kell időpontot kérni, mert bennem most tudatosult, hogy jövő vasárnapig van műszakim.
Sajnos gumival nem szolgálhatok. Hacsak nem megy be a kawa felnije, műszakira kölcsönadom.
Jól emlékszem, hogy van még egy garnitúra D211 GP-d? Kölcsönkérném műszakira, most lesz 22.-én, november közepéig visszaadom. Jó?
Babszi néni tetszett már venni?
Köszönöm!
Tetszett már venni?