az első komoly sisakom Marushin volt, az , ami a 93-as motor katalógus hátuljában is benne van, hogy carbon és mindösszesen 1 Kg
amíg ott dolgoztam pesten, voltam megnézni az akkor nyílt marushin boltot, de csalódás volt,
nekem az nem sisak, ami nem dupla D gyűrűs és 1500-1600 gr
de most néztem az motoroazisban van még ARAI Viper, 140 píz, de az is
holnap felmegyek, és döntök
amúgy hogy tudsz nekem még egy kis lét megspórolni a motoroázisban?
néztem használtat is egy két évesen 90-100, 4-5 évesen meg 50 körül adják
akkor már csak az én fejemen legyen és legyen biztonságos, könnyű, meg fasza 5-6 évig
ha ennyi hát ennyi, majd anyámék beleszállnak szülinapi ajándék gyanánt, amúgy is annak veszem magamnak
Itthon mennyiert adjak?
angoloknal az xr1100 310+22font posta 3 nap alatt
araibol volt olcsobb is, csak kerdes mi a mereted http://cgi.ebay.co.uk/Arai-Cha...
Hmmm..nekem tökmind1, mert utálni foglak a sisakodért. De hát akinek bejöt az élet
Én Shoei-t választanám, nekem fejformámhoz az jobban passzolt, Arai-t csak pár napig használtam, arról húúú de nagy tapasztalatot nem tudok mondani. Zajosabbnak tűnt a Shoei-nél, de csendesebb volt mint pl a Shark
hát én úgy vagyok vele, hogy ha pénteken jó a méret akkor megveszem, mert nem akarok cigánykodni a vámmal sem, meg hát kell a sisak már vasárnap is
nekem ami most utas sisak, az arai, kb 8 éves, de még mindig csöndesebb, mint sok más sisak és a lényeg, hogy a kialakítása révén nem áramlik be az államnál a levegő, mint az AGV nél
asszem ebből "S" kell nekem, mert tojásosabb a belseje, de abból amit kinéztem van "XS" meg "S" is
péntekig még rágódom...
gratt az államvizsgádhoz
én ARAI-t vennék ..mondjuk nekem sose volt rá pénzem de szerintem az a csúcs !
holnap meglátom melyik a jó méret és választok
kösz azért mindent
amíg ott dolgoztam pesten, voltam megnézni az akkor nyílt marushin boltot, de csalódás volt,
nekem az nem sisak, ami nem dupla D gyűrűs és 1500-1600 gr
de most néztem az motoroazisban van még ARAI Viper, 140 píz, de az is
holnap felmegyek, és döntök
amúgy hogy tudsz nekem még egy kis lét megspórolni a motoroázisban?
ha nem, marad az IMET Shoei XR-1100
akkor már csak az én fejemen legyen és legyen biztonságos, könnyű, meg fasza 5-6 évig
ha ennyi hát ennyi, majd anyámék beleszállnak szülinapi ajándék gyanánt, amúgy is annak veszem magamnak
Egy haverom vett arai-t ausztriában 80 volt. Bár lehet nem ilyen.
Most sokat segítettem asszem
Edwards replica RX-7-es
"S" vagy "XS"
sajnos kawás nincs és 180 pénzt meg nem akarok kiadni
én az RX-7 est akarom megvenni
Shoei XR1100 140 pénz, akciósan 120
angoloknal az xr1100 310+22font posta 3 nap alatt
araibol volt olcsobb is, csak kerdes mi a mereted
http://cgi.ebay.co.uk/Arai-Cha...
de nezheted az usabol is, siman kihozza a postas
Én Shoei-t választanám, nekem fejformámhoz az jobban passzolt, Arai-t csak pár napig használtam, arról húúú de nagy tapasztalatot nem tudok mondani. Zajosabbnak tűnt a Shoei-nél, de csendesebb volt mint pl a Shark
ezt már eldöntöttem jó ideje
nekem ami most utas sisak, az arai, kb 8 éves, de még mindig csöndesebb, mint sok más sisak és a lényeg, hogy a kialakítása révén nem áramlik be az államnál a levegő, mint az AGV nél
asszem ebből "S" kell nekem, mert tojásosabb a belseje, de abból amit kinéztem van "XS" meg "S" is
péntekig még rágódom...