Hát nem tom. Szerintem vicc egy 34 lóerős 750-es. Én kezdőmotornak egy GPX750R-t vettem és élek. Aki hülye vagy túl hamar elbízza magát az egy babettával is meg tud halni. 200 Le feletti gépem mondjuk elég morcos, de megszokás kérdése. A széria 12-es hozzá képest olyan, mint egy 600-assal poroszkálnék. És közben 180 ló van alattam. Ésszel kell motorozni.
Arra épp elég, hogy közlekedjen vele, és megtanulja használni a tapasztalatlan. Nem fog kiugrani alóla, mert nem tud túl nagy gázt húzni, az ellen persze nem véd, hogy elsokalljon egy kanyart. Lehet én sem írogatnék már itt, ha nem egy 400-as Kawasakit veszek a jogosítványom miatt, hanem egy minimum kétszer erősebbet.
ha mentek brnoba, valaki itt hirdet jegyet, nem tudom olcso-e
robertsmith82
ma 18:03
Sziasztok! Eladó 2 db Brnoi MotoGP jegy kedvező áron. Egész hétvégére érvényes ABCDEFG szektoros jegyek. Ára: 33000 Ft Az ár a 2 db jegyre együtt vonatkozik. Érdeklődni: 0630/490-4634 |
Annyiért jó, ezekbe a simpsonokba voltam buzulva egy időben, aztán lett a ROOF, az is hatalmas egy szemétrakat, ennek ellenére 80eft volt akkoriban itthon.
mehetek egy 600-assal Brno-ig
Ezt a gyorsulást érdemes megnézni, 34lóerőre fojtott 7R!
az aszfaltkaristolást meg én is inkább a trédkoptatómmal tervezem
Lehetoleg ne karcold fel vele a draga aszfaltot
asszem most pár évig befogom a pofámat sisak ügyileg
robertsmith82
ma 18:03
Sziasztok! Eladó 2 db Brnoi MotoGP jegy kedvező áron. Egész hétvégére érvényes ABCDEFG szektoros jegyek. Ára: 33000 Ft Az ár a 2 db jegyre együtt vonatkozik. Érdeklődni: 0630/490-4634 |
http://cgi.ebay.co.uk/simpson-...