Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az Edwards replica RX-7 Corsair
Jó az a kis haccázas
Végül melyik lett a befutó?
na tessék, most elszóltad magad
mehetek egy 600-assal Brno-ig
Hát nem tom. Szerintem vicc egy 34 lóerős 750-es. Én kezdőmotornak egy GPX750R-t vettem és élek. Aki hülye vagy túl hamar elbízza magát az egy babettával is meg tud halni. 200 Le feletti gépem mondjuk elég morcos, de megszokás kérdése. A széria 12-es hozzá képest olyan, mint egy 600-assal poroszkálnék. És közben 180 ló van alattam. Ésszel kell motorozni.
Arra épp elég, hogy közlekedjen vele, és megtanulja használni a tapasztalatlan. Nem fog kiugrani alóla, mert nem tud túl nagy gázt húzni, az ellen persze nem véd, hogy elsokalljon egy kanyart. Lehet én sem írogatnék már itt, ha nem egy 400-as Kawasakit veszek a jogosítványom miatt, hanem egy minimum kétszer erősebbet.
http://www.youtube.com/watch?v...
Ezt a gyorsulást érdemes megnézni, 34lóerőre fojtott 7R!
kulonosen a jobb terdel igaz?
kösz, igazából 07.04 a nagy nap, de azért köszi
az aszfaltkaristolást meg én is inkább a trédkoptatómmal tervezem
boldog szulinapot es hasznald egeszseggel.
Lehetoleg ne karcold fel vele a draga aszfaltot
na meg van a szülinapi ajándékom
asszem most pár évig befogom a pofámat sisak ügyileg
Ja szenny az összes, a Shoei egy áldás volt a Roof-hoz képest. Főleg hogy egy kézzel lehet nyitni csukni a plexit azzal a fossal ellentétben.
ha mentek brnoba, valaki itt hirdet jegyet, nem tudom olcso-e

robertsmith82
ma 18:03
Sziasztok! Eladó 2 db Brnoi MotoGP jegy kedvező áron. Egész hétvégére érvényes ABCDEFG szektoros jegyek. Ára: 33000 Ft Az ár a 2 db jegyre együtt vonatkozik. Érdeklődni: 0630/490-4634 |
haveromnak bmw system valami volt, sokaig dolgoztak az allan a sebeszeten. Pedig az nem szar valami
Ráadásul a Roofon két patenttal rögzül az állrésze.
felnyithato sisak csak az ongyilkosoknak jo eleve. Szakad szet amikor odavered, nehez mint a dog meg draga is
Annyiért jó, ezekbe a simpsonokba voltam buzulva egy időben, aztán lett a ROOF, az is hatalmas egy szemétrakat, ennek ellenére 80eft volt akkoriban itthon.
Ezek neznek ki meg jol, de nem motorra valo
http://cgi.ebay.co.uk/simpson-...
a fekete 230-250font, de valami kekben lattam 150-ert is +20 korul a posta
Igen, ez talány, ugyanis kínai... Márkája: ERE
Mit keres rajta egy odaszegecselt olasz zászló?
Nézzétek milyen remekbebaszott kis textílipari terméket vásároltam egy áruházban