eltelt a hétvége a nagy testvérek között
egyértelműen a 7-es a legszebb, de a 12-es ( no meg a ZZR1400 ) tol mint barom, a két100as utazó alap 80 tól 6.ban úgy megy mint a mi kis drágaságaink 140 ről, és nem akar elfogyni belőle a szufla
persze az étvágya is meg van hozzá, de kit érdekel, ha egyszer mindenki más csak poroszkál körülötted az úton
Szerencse,hogy ennyivel megúsztad ezt a kis "kalandot".
Urak!Némi segítség kellene.Úgy néz ki,hogy megmakkant a benzinszivattyúm Nincs valakinek elfekvőben egy jóárasított darab ?
Előre is köszi.
Már túl vagyok a szerelésen, kivettem a gyertyákat, elpucoltam, megjárattam indítóval gyertya nélkül, kb fél deci benzint köpött a 3as henger. Kijárattam, kiszellőztettem. Nem folyott le a benzin szerencsére, Piller Laller mondta hogy nem jellemző hogy lefolyik, meg sokat nem állt úgy, mert egyből szedtem szét, de ki tudja éjjel mikor fektették le. Az biztos, többet nem hagyom ott sehol...
Hát ez durva. A nyaka nyúljon meg annak, aki hozzányúl másnak a bármilyen tulajdonához. Honnan veszi a bátorságot? Azért remélem nem lesz nagyobb baj a géppel. Cserélsz olajat?
El kell mesélnem hogy jártam. Tegnap este motorral mentem át barátnőmhöz, éjjel ott állt a motor a panel bejárata előtt egy fedett beugróban, az ajtó mellett. Reggel fél 6kor viszem le a kutyát sétálni, hát azt látom, hogy motor a földön fekszik. Hirtelen az agyérgörcs kerülgetett, felállítottam, sok baja nem volt szerencsére. Valaki fogta, felrúgta a sztendert és lefektette, de nem durván. Igazából a váltókar minimálisan beljebb görbült, mondjuk eddig is kicsit görbe volt. Nem is ez a legnagyobb gond, hanem hogy feküdt a motor, nem tudom hány órát, nem tudtam elindítani. Önindító nem forgott, egyből tudtam hogy kár erőltetni, mert megszívom. Úgy toltam haza kb 2km-t, fel a géza úton, hát megváltás volt a vállamnak. Itthon kivettem a gyertyákat és a 3-as henger kb fél deci benzint köpött. Ezért nem szabad ilyenkor erőltetni, meg tologatni, mert a hajtókar bánja. Most már csak azt remélem, hogy az olajba nem folyott le a benzin. Az olajkémlelő ablakon keresztül néztem, nincs feljebb a szint, de nem vagyok nyugodt! Aki felborította, az meg remélem prosztatarákban fog megdögleni. De ha előbb találom meg én, akkor szarul jár. Mindenesetre ha ma éjjel nem megyek dolgozni, visszaállítom a gépet ugyanoda és egész éjjel lesben fogok állni, aki hozzányúl annak leszaggatom a kezeit...písz!
egyértelműen a 7-es a legszebb, de a 12-es ( no meg a ZZR1400 ) tol mint barom, a két100as utazó alap 80 tól 6.ban úgy megy mint a mi kis drágaságaink 140 ről, és nem akar elfogyni belőle a szufla
persze az étvágya is meg van hozzá, de kit érdekel, ha egyszer mindenki más csak poroszkál körülötted az úton
Urak!Némi segítség kellene.Úgy néz ki,hogy megmakkant a benzinszivattyúm Nincs valakinek elfekvőben egy jóárasított darab ?
Előre is köszi.
addig rúgnám ,míg mozog a paraszt.
amit most mondanék, inkább nem írom le ide, mert örökre letiltanának a sportmotorról
az öreg majd kiüti a kis suhancokat
Aztán vasárnap meg nehogy bicajjal gyere Brnoba