Szoktam Biztos ti is örülnétek pudingos, lekváros réteseknek, fánkoknak, csokoládéval leöntött mogyorós süteménynek, stb.... De attól még megeszem őket
persze, a csajokat könnyen palira tudod venni és olyankor mindig a legszebb énedet mutatod
a sütésről nem úgy gondoltam, hogy a te kezed munkájával, bár ezt is megnézném, hanem hogy hozol vmi speckót, amit az emberkéid készítenek
még jó, hogy mindkettőnknek van ideje "meló mellett" netezni
akkor a pályán tali
igazabol 3 oka volt, injektor, konnyebb meg kenyelmesebb valamivel. 400-at kellett radobni. Majd meglatjuk hogy jartam. Meg az enyem eleg viharvert volt optikailag, ez meg patent.
Majd viszek egy profi pilótát, aki helyettem fog versenyezni. Mint a nagyok Snack bár? Hmmm pedig gondoltam, hogy viszek nektek pogácsát. De ha nem, hát nem
GURO! Az tuti, hogy az én gokartom lenne a legközelebb a talajhoz. Még a Red Bull Racing is csak méricskélne, hogy miként lehet egy verdával így tapadni az aszfaltra
örülök, hogy egyben vagy és tudom, milyen jó érzés menni egyet, még akkor is, ha szarrá fagysz
holnap ott leszünk, egy kicsit lehet késünk, de mindenképpen telefonálok
Bird-nek rendeltem XXXXL-es gokartot, így nem mondhatja, hogy nem fér bele
na most egy kicsit lépek, de még indulás előtt fellesek ide
addig is jó majszolást
Speckó? hmm....már megettem
a sütésről nem úgy gondoltam, hogy a te kezed munkájával, bár ezt is megnézném, hanem hogy hozol vmi speckót, amit az emberkéid készítenek
még jó, hogy mindkettőnknek van ideje "meló mellett" netezni
akkor a pályán tali
Azt meg nem gondolod, hogy majd én sütök. És akkor ki netezne közben?
Na én is kint voltam csapatni, monnyuk kocsival, de ez is jólesett. És megint havazik! Hóláncot hozzatok holnap!
Bird, azért hozhatsz vmi hazait, hogy lássuk mire is vagy képes
GURO! Az tuti, hogy az én gokartom lenne a legközelebb a talajhoz. Még a Red Bull Racing is csak méricskélne, hogy miként lehet egy verdával így tapadni az aszfaltra
ezt én már megskubiztam, amúgy se tudtam még felvenni a diákomat
szerintem az árak sincsenek elszállva, pl egy ringes party-hoz képest vagy egy motorostalihoz nézve még olcsó is
Bár
holnap ott leszünk, egy kicsit lehet késünk, de mindenképpen telefonálok
Bird-nek rendeltem XXXXL-es gokartot, így nem mondhatja, hogy nem fér bele