Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha ehető dolgok vannak benne, akkor megesszük
Na kicsi szívem! Készítettem két kis csomagot Neked és Tomikának De ha ott a helyszínen nem eszitek meg, akkor
attól még kabbeaf...
na most egy kicsit lépek, de még indulás előtt fellesek ide
addig is jó majszolást
Szoktam Biztos ti is örülnétek pudingos, lekváros réteseknek, fánkoknak, csokoládéval leöntött mogyorós süteménynek, stb.... De attól még megeszem őket
te éhenkórász ránk nem is gondolsz?
Nekem olyanom nincs, hogy jobbik énem!
Speckó? hmm....már megettem
persze, a csajokat könnyen palira tudod venni és olyankor mindig a legszebb énedet mutatod
a sütésről nem úgy gondoltam, hogy a te kezed munkájával, bár ezt is megnézném, hanem hogy hozol vmi speckót, amit az emberkéid készítenek
még jó, hogy mindkettőnknek van ideje "meló mellett" netezni
akkor a pályán tali
GURO! Azt, hogy mire vagyok képes csak a csajok tudják
Azt meg nem gondolod, hogy majd én sütök. És akkor ki netezne közben?
de azzal mar tisztaban vagyok, hogy semmi nem adja vissza a 7r + nyitott yoshimura elmenyet. Hangorgia
igazabol 3 oka volt, injektor, konnyebb meg kenyelmesebb valamivel. 400-at kellett radobni. Majd meglatjuk hogy jartam. Meg az enyem eleg viharvert volt optikailag, ez meg patent.
Most néztem az adatlapodat..955i? Miért szálltál le a 7r-ről? Képet nyomhatnál az újról!
És én is viszem a sajátom.
Na én is kint voltam csapatni, monnyuk kocsival, de ez is jólesett. És megint havazik! Hóláncot hozzatok holnap!
Így fogok tenni én is
jut eszembe, én viszek sisakot, mert nem akarok más szarjába belebújni
nekem az se gond, nem én leszek a sofőr
Csak ne pálinka legyen, mert akkor lesátorozunk ott helyben.
Tomika, megpróbálunk odaérni ez természetes, mi is 2-3 menetet terveztünk.
Bird, azért hozhatsz vmi hazait, hogy lássuk mire is vagy képes
Majd viszek egy profi pilótát, aki helyettem fog versenyezni. Mint a nagyok Snack bár? Hmmm pedig gondoltam, hogy viszek nektek pogácsát. De ha nem, hát nem
GURO! Az tuti, hogy az én gokartom lenne a legközelebb a talajhoz. Még a Red Bull Racing is csak méricskélne, hogy miként lehet egy verdával így tapadni az aszfaltra
Jó lenne 4re odaérni, mert nem tudom 5-től mi ez a foglalósdi. 4-5 között belefér 2-3 8 perces karika, annál többet én sem akarok menni.
igen
ezt én már megskubiztam, amúgy se tudtam még felvenni a diákomat
fajintos
szerintem az árak sincsenek elszállva, pl egy ringes party-hoz képest vagy egy motorostalihoz nézve még olcsó is
Most nézem, hogy munkanapokon mindenkinek 1400/8perc.
Nem tudom figyeled e milyen bárja van a helynek...
Bár
Ok, azért mielőtt elindulok felhívom őket.
örülök, hogy egyben vagy és tudom, milyen jó érzés menni egyet, még akkor is, ha szarrá fagysz
holnap ott leszünk, egy kicsit lehet késünk, de mindenképpen telefonálok
Bird-nek rendeltem XXXXL-es gokartot, így nem mondhatja, hogy nem fér bele