Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekünk tényleg mindegy melyik helyre megyünk, a lényeg, hogy együtt szórakozzunk egy kicsit és kidumáljuk magunkat.
a fuvarra akkor lesz csak szükségünk, ha tesóm aznap viszi el anyámékat messzibe..., szal ez még alakul
szerintem a kora du a legjobb, akkor ha nagyon megtetszik többet is tudunk menni, meg még utáni is be tudunk ülni vhova ha úgy alakul
Melyik gokart szimpatikusabb? Akkor útba ejtsünk titeket is? Mi úgy tervezzük, hogy amúgy is fel akarunk menni pestre valamikor, szóval szerintem az 29 lesz, délelőtt elintézzük amit kell, aztán délután mehetnénk gokartozni. Mégis időpontra ki mire gondolt, napszakra, órára gondolok!
Boldog békés karácsonyt kívánunk mindenkinek!
Mi is megyünk gokartozni Győrzámolyra a cimbikkel, már 3-4 éve így év végén . Sajna, hogy messze vagytok szívesen mennék veletek is!
Talán tavasszal összehozhatnánk 1 szezonnyitó talit gokartozással kombinálva. Győrtől kb 5 perc a pálya.
Mi is minden kedves zöldségesnek Boldog Karácsonyt kívánunk!
ne egyetek sokat, mert akkor tuningolni kell a gépet
gokart-ozni gyertek!
Boldog Karacsonyt minenkinek! 29 meg mindig jonak nez ki nekem
Yoshimura rendszer meg mindig elado, 80.000-ert. Valamint van egy gyari leomlom 750 ZXR 94-95-hoz, dob nelkul. Valamint egy piros bagster tankborom szinten zx7R-hez, akar egy Bagster kismeretu taskaval
Megdumáljuk a szitut.
Nem vagyok V2 párti, de az SP2-ben kurvára tetszett a redukált súlya, a kurvajó fékei, meg az hogy 7ezernél kanyarból kijövet bazinagyot tud tolni, bejött.
Akkor jó gépet választottál, mert a 7R kora ellenére közel megy úgy mint az SP2. Nekem már sikerült befognom egyet erőből egyenesben, meg kanyarban is...
Aha, most nézem csak, a képesmotoron 650e, a használtautón 560e-ért hirdetik. Én a használtautós hirdetést hívtam fel, itt más a telefonszám is mint ami a képesmotoron van megadva. Akkor lehet hogy ez a része igaz hogy tartozás fejébe számolták be. De ez a videó elég meggyőző volt, adták az ívet a motornak rendesen. Azért majd felhívom a másik telefonszámokat is, ott mit mondanak...

Jah, SP2-m volt... Én, hülye fasz eladtam! Voltak terveim a jövőre, amihez pénz kellett ezért eladtam azt a hibátlan gépet és vettem egy VFR-t. Csak aztán ezek a tervek mentek a levesbe... Így aztán szeretnék visszatérni az én kategóriámba, ezek a fostubus túragépek nem nekem valók.
ha a 29-edike marad, akkor lehet igénybe vennénk a szállítási kapacitásotokat Tomika, mert tesóm elcsórja a verdámat , persze nálam minden az uccsó napon dől el
Nyugodtság
Na mi van, mi van? Go kart?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Parancsolj, itt az említett típus, a másik meg most esik le hogy Kawabiker kollegánk gépe
Én erről a motorról láttam itt pár videót, amint egykerekeznek, meg gumit pörkölnek vele. Nagyjából tükrözi a gazdáját, mire használta. Korábban is hirdették, egyszer azért mert elvették a tulaj jogsiját, később meg külföldi tartózkodás miatt. Ennek fényében nem adnék érte 650-et, főleg hogy 96-os és nem látok rajta semmi extrát. Neked nem SP2-d van? Gondolom nem annak a helyére akarsz egy hetest?
Szevasztok!

Valaki nem ismeri ezt a Hetest véletlenül?

http://kepesmotor.hu/kawasaki-sportmotor/p422641&st=zx
7

http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx_7_r-4335096

Ma beszéltem a figurával, azt mondta valami tartozás fejében hagyták nála a gépet. Képekről mindenképpen jól néz ki, csak rohadt messze van ahhoz hogy elmenjek nézelődőbe amíg a fospisztoly VFR-t nem adtam még el, hátha esetleg ismeritek/volt már valaki motornézőben arrafelé. Képek alapján nem néz ki rosszul, lehet érdemes lenne szaré-húgyé megválni a VFR-emtől ezért a motorért.
THX
F2Tom Boldog névnapot. Köszi a segítséget.
Üdv
ITT van ni
Üdv mindenkinek. Megy a motor!
Nem tudom hogyan lehet, A karburátor hűtővízvezeték csövét kikötöttem,és láss csodát pöcc röff. nem tudom esetleg elképzelhető hogy szivárgott a benyába a hűtővíz.. ezekszerint karburátor gond volt.(és van is)mert Nó hűtővíz.de ez van.
1 hónap szenvedés után... Köszönöm a tanácsokat.
Sziasztok.
Hát ha a ringen köttök ki, akkor 17:00 óra magasságában szerintem én is megjelenek, kb ott lesz vége a szilveszter rallynak, és akkor benézek én is.
köszi megkeresem
márpedig indítózik!
nekem tetszik mind a kettő
a Hringesnél tetszik a napi jegy
Kösz, de én nem nagyon tartok névnapot, főleg, hogy vagy 4szer van egy évben, de azért rendes vagy!