Gondolhatod milyen volt mikor a csavarhúzót nem tudtam a dzsuván átnyomni.
A oilom is egy rakás szar nagyon nehezen tudom berakni üresbe a váltó ragadt min állat még melegen is ááá úgy idegesít hogy csak na .
Látszik, hogy az én moccom jó kezekből jött, mert aránylag tiszta volt a légszűrőm. Ellenben az előző.....ahha. A szivacs alatt a műanyag házban egy bő marék tiszaparti homok volt. Ráadásul ahogy a szivacson lévő ragacsos cuccban megragadt nagyon durva dzsuva réteget képzett.
Akkor én nem is mondom,hogy hogy nézett ki a légszűrőm kb úgy mintha 25000km alatt nem igen lett volna tisztítva úgyhogy kuka jutott neki és most rendelem meg a K§N szűrőt. Múlkor erről beszéltem az IGÉNYTELEN BARMOKRÓL , , , .
már akinek.volt nálunk is a Miki hozott finomságokat még én is kaptam egy kedvenc Chivast és úgy látszik gyujtáshibásak lettek a rénszarvasai,mert a C3-mal távozott,ugyanis reggelre nem volt a ház előtt...
Szia freon! Ezeket a cuccokat is az ebay.de oldalon néztem csak azt nem tudtam felfogni hogy amikor listába voltak a cumók akkor euro volt az ár mellett amikor meg megnyitottam akkor meg angol font!
Crazy: Na ma kiáztattam a légszűrőt (most szárad) de így is kurva nehezen jött ki belőle a mocsok! Ez tuti nem volt sajna tisztítva 1 ideje!
Van itt az apróba egy Srác aki foglalkozik púpos plekokkal, az enyém is tőle van, nem gyári ezért nem tökéletesen illeszkedik,d e jó árban adja. Szerintem érdemes ránézni Apró
Az enyémről meg a profilomba találtok képet a púpival, szerintem '03-as hoz is van neki.
Mert ha minden halad szépen tavaszra szeretném motort megcsináltatni... és akkor olajcsere is lesz.... annak sem örülök hogy most a szutykos szar van benne... tél előtt szerettem volna, de mivel be sem indul most, így ezt beszoptam.
kicsit sok a 400.
Fasza a mikulásos képed
A oilom is egy rakás szar nagyon nehezen tudom berakni üresbe a váltó ragadt min állat még melegen is ááá úgy idegesít hogy csak na .
Crazy: Na ma kiáztattam a légszűrőt (most szárad) de így is kurva nehezen jött ki belőle a mocsok! Ez tuti nem volt sajna tisztítva 1 ideje!
praktikus a német cumókat a .de-n nézni stb...
Nem értek hozzá, csak utána néztem
Van itt az apróba egy Srác aki foglalkozik púpos plekokkal, az enyém is tőle van, nem gyári ezért nem tökéletesen illeszkedik,d e jó árban adja. Szerintem érdemes ránézni Apró
Az enyémről meg a profilomba találtok képet a púpival, szerintem '03-as hoz is van neki.
Eladó a mocim... ha valakit érdekel,vagy ha ismertek olyat akit ilyen moci érdekel,ezzel jól jár....
Amúgy lenne 1 kérdésem a hasonló évjáratú Z750-nek a faridomja meg az ott elhelyezkedő alkatrészek azok ugyan azok mint a 636-é?