Olyan kérdésem lenne a hozzáértőkhöz, hogy a '05 36-ba a kuplunkrugók, ill. lamellaszett tekintetében inkább a gyárit, vagy az utángyártottat érdemes megvenni(mert árban nem vélek fölfedezni túl nagy különbséget) ?
Valamint ez 6db rugót, illetve 9db lamellát jelentene ?
a gyári rugók darabja 450Ft lenne (nem 1 nagy tétel)
Illetve még a lamellákkal kapcsolatban kinek milyen véleménye van a papír alapúakkal(FIBER) kapcsolatban a parafához képest, vagy itt csak én tettem magamat nevetségessé azzal, hogy pár éve már csak papír alapúval dolgoznak japán sportmotoroknál ?
(Mert pl. a TOUR MAX-nak találtam 18,1 rongyos változatát)
Előre is THX......
Szevaszok kawások.
Lenne egy olyan kérdésem felétek,hogy találtam elég jó áron egy 2002-es zx6-t..
És azt szeretném megtudni,hogy ha megvenném rá tudnék e fabrikálni egy 2004-es 636-os pályaidomot,mert pályamotornak szeretném megcsinálni .
Kivitelezhető a dolog vagy sem?
Köszi a válaszokat előre is.
remélem 7végén mindenki kitolta a zőccséget a majdnem utolsó méterekre idén...merhogy a topik elég halott volt az qvaélet
Mi a helyzet? Árulod a Zéééét? Mi lesz a következő? 636?
uuuuh de sok kérdés
De a lényeg hogy Zöld
Nem jártál Kőszegen mostanában?
Egyébként jó ár a gépért, sok szerencsét az eladáshoz... biztos hamar gazdára talál
Valakinek esetleg a motorom 750-be sürgőssen?
Valamint ez 6db rugót, illetve 9db lamellát jelentene ?
a gyári rugók darabja 450Ft lenne (nem 1 nagy tétel)
Illetve még a lamellákkal kapcsolatban kinek milyen véleménye van a papír alapúakkal(FIBER) kapcsolatban a parafához képest, vagy itt csak én tettem magamat nevetségessé azzal, hogy pár éve már csak papír alapúval dolgoznak japán sportmotoroknál ?
(Mert pl. a TOUR MAX-nak találtam 18,1 rongyos változatát)
Előre is THX......
Eredetileg nem arra akartunk menni...
Ma de jót motoroltam, Mátra-Eger...
Bár az út minősége nagyon szar volt (főleg a kanyarokban).
Az idő volt.
'98-as nem érdekel inkább? Ez is jó árban van, csak nyáron lezúztam, de pályázni kiváló. Most hiperakcióban 460E
Lenne egy olyan kérdésem felétek,hogy találtam elég jó áron egy 2002-es zx6-t..
És azt szeretném megtudni,hogy ha megvenném rá tudnék e fabrikálni egy 2004-es 636-os pályaidomot,mert pályamotornak szeretném megcsinálni .
Kivitelezhető a dolog vagy sem?
Köszi a válaszokat előre is.