értem. hát nem valami fasza a helyzet ott sem.
Na de én most fekszem is le. Holnap meló igaz csak 3 óra. Ki kell vinnem 500 000 Ft értékben 2 számítógépet meg belőni a wifi hálózatot.
Jó éjt
Igen komolyan gondoltam. Már nyáron is elég érett volt ez a stilusváltás csak miután rohadt türelmetlen kölyök vagyok, igy nem tudtam kivárni mig találok egy megfelelő sm-et és igy vettem meg Zolitól a kawicsot. Most meg szopom a fasz mindkét oldalát a türelmetlenségem miatt.
Stilusváltás. Tervbe az van hogy supermotot veszek, de mivel lóvém tuti nem lesz rá ezért csak endurót és később mikor lesz rá pénzem veszek hozzá sm szettet.
Köszi én már rendbe jöttem. A moci full kopaszon, törött jobb első lábtartóval, szarrá tört idomokkal, stb. várja a köv. gazdát. Már letettem 450E-re de sajna a kutyának sem kell.
Talaltal mar bukogombat, vagy még keresel? van egy garnituram amitol megvalnak. Sajnos a bal oldali idomot lyakasztani kell hozza (mert ugye alatta van a blokk felfogatasa, amibe megy)
Sportmotoron
hasznaltauton
Csőcső
Na de én most fekszem is le. Holnap meló igaz csak 3 óra. Ki kell vinnem 500 000 Ft értékben 2 számítógépet meg belőni a wifi hálózatot.
Jó éjt
udv,
N.
http://www.sportmotor.hu/motor...