Már a lazer?Nekem a tornadoval semmi ilyen bajom sincsen,csak picit hangos,de még így is halkabb mint régen a grex sisakom,meg az agv gp1 sisakom.Nekem meg az agv nem jött be a plexije nem csukódott rendesen,huzatos volt,alulról is huzatos volt,na én azt meg is útáltam,ezen meg ami most van van bogárháló,páramentes plexi,és nem huzatos ez a fő
Olvastam egy két helyen hogy vannak akik füldugót hallanak,na de ugye városban szerintem az nem előnyös.Akkor most minden város előtt áljak meg hogy kivegyem,és ha elhagytam a várost tegyem vissza,ez kicsit macerás lenne.
hát ha annyira vérkomolyan venném a cikket akkor azt mondanám míg nem lessz pénzem egy csendesebb sisakra addig nem motoroznék,de azt meg nem bírnám ki
Attól függ melyik lazer,nekem a tornado van,de ha neked lazer vertigod van arra többen is panaszkodtak már.Én az egyik superbike tesztelőtől kérdeztem meg hogy szerinte milyen a lazer tornado és azt mondta neki régebben az volt és bevált
Még a végén tök süket leszek,mert azért a lazer sisakomban van zaj,mert ugye egy csendesebb sisak,100EFt körül kezdődik,de szerintem az sem olyan biztosíték,bár még nem próbáltam.
Te is Yoda korú leszel?
Így már oké! Mondom, hogy a névről nem hittem volna!