A motor ott lesz a szerelonel amig nem lesz zsetonon...majd egy masfel het mulva allnak hozza addig csinaltak neki helyet... Szoval elegge szopoka helyzet all fel.
Amúgy nektek nem csal egy kicsit a kilóméteróra?
Mert jöttem haza tegnap autópályán, és ami a kísérő kocsiban volt 130 km/h, az nálam 150!
Ez szerintetek normális?
Nem tudom,kib....ot jó ez a lemez!A munkám is ezen területen zajlik!A fémiparban vagyok!Elég erős,tartós lemez!Igaz még 900-1000km van benne,de eddig minden OK vele!
Neked milyen fajta fokozatt kijelződ van ? Beakarok én is egyez szerezni mert néha 5-6ot keverem, csak még gondba vagyok hogyan szerelem fel. amúgy ennek van egy kis konzolja vagy tapadós a hátlapja ? Thx
Akkor en megsem szolalok Az orszag majdnem legkeletibb vegerol De az tuti hogy az elso kawa nap alkalmaval felmegyek a Ringre.Nagyon kivancsi vagyok az osszes zx-6r topicban feltunu emberkere
Nem tudom mi a francot csinálok rosszul vagy mi a hiba!Ma kerültem párat a városomban,erőteljes gyorsítások-fékezésekkel bemelegítettem a gumikat,de maga az aszfalt is volt vagy 25-28°Cos!
Nemrégen készült nálunk egy körforgalom új aszfalt meg minden,na mondom elég meleg már a gumi borítok benne egy nagyot,de a második kört abba kellett hagynom,mert akkorát csúszott az első gumim,hogy azt hittem ott fogok pihenni az aszfalton vagy a körforgalom övezte gödörben!
Mi a francért nem jön össze ez a dolog?
Tudom pályára kellene menni gyakorolni!Én mennék is de 150km-es körzetemben nincsen egy sem!
Én is gratulálok a motorhoz és kívánok neked rengeteg balesetmentes kilométert!
Sztem,ha be akarod szerezni a két említett kiegészítőt én azt mondom,hogy csak a kapaszkodókat szerezd be,mert az ülésalatti burkolat (undertail) nagyon ízléses kis kiegészítő,de hát ízlések és pofonok!Én egy pofásabb rendszámtábla konzolt szereznék be ahol az irányjelzők is a rendszám mellett vannak és nem az utas lábtartója mögött!
http://totalbike.hu/magazin/2009/09/17/a_motoros_koran
_hal_es_meg_is_suketul/